Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Никад нема да го прежалиме оној пораз од Данска у 2012 у последна секунда![]()
Prvite idat u polufinale,drugite mislam razigruvaat za plasman.Од следната група 2одат или 4 понатаму??
Никад нема да го прежалиме оној пораз од Данска у 2012 у последна секунда![]()
Нема разигрувања за сите на места на Европско. Тоа на Светско. На ЕП има само меч за 5 место (меѓу двете третопласирани екипи од групите во втората фаза), а останатиот пласман се одредува спрема освоените бодови.
Ај бе меморија да освежиме малку.
Ниш, 2012, на денешен ден.
Ви за Џерманците бете?
П.С. Утакмицата ја гледав во еден кафич после долго време на групни следења ојдов и шо ќе видиш...
До мојата маса еден КОПИЉ 27,28 години, кој после промашениот пенал на Лазаров, а после тоа и кога му блокираа еден шут, станва и изиграва петел, кара врни по Лазаров, од мајки, шајки, деца, се му спеја до 7мо колено, исто кажа дека НИКОГАШ НЕ БИЛ ИГРАЧдека бил селанец и незнам шо уште не
Е зато избегнувам вакви групни следења на репрезентативни мечеви по кафичи, на вакви собири секогаш се наоѓа некој брич кој иди колку да кажи нешто, демек се разбира, а тој и самиот не е свесен дека ако не беше Кире Лазаров до сега тој Македонија ќе ја гледаше на ПРЕДКВАЛИФИКАЦИИ за Европско против Кипар, Косово, Финска, а не пак да ја гледа на Европско или Светско првенство и тоа пази кара по најдобриот срелец на ЕП и СП
Затоа си седам дома и ако се нервирам кршам даљинска, пепељари, па после сам си ја санирам штетата, отколку вака некој имбецил залутан во просторот....
Тоа е помина Василица, иди Водици, прости му Боже незнај шо зборва![]()