ГРУЕВСКИ И СТАНИШЕВ ЗАЕДНО

• Креатор на темата Креатор на темата Hristo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Bugari,ne ve biva a da ne shlaknete off topic i da smeshate Srbi sekade.Tolku glupi ste ili shto?Jak kompleks imate nema shto,kje go lechite sea po internetov.

4682_724.JPG

Нехристијани мр'сни шумадски Бога ше псуете ама он ви наказва и ке ви наказва!!!

Пак фалшуеш...бугар!
Се гадам ја од твојот господ....
:pov:

А правите српски заповеди се 7 на број.
Еве ти ги:

Интересно само с'рби в тија заповеди бре а вашите ортодоксални брака дека са а???
l2266b6f5d632a000514e4bxo4.jpg

Позади тебе бе...
ама од многу ебење си престанал и да осеќаш.
Ти може тука секакви гадости да тресеш ама немаш право да богохулстваш ... ето по това вие сте различни и секогаш може лесно да се определи кој е с'рбин и кој не е ... с'рбина е нај богохулното и нагло псе на светот!!!

a kitenjevo da si go nacukate vo nekoj srpsko bugarski forum ili otvorete si tema pa ebavajte se do utre:toe:

bi ve zamolil da se vratite na temava iako i taa e glupavo otvorena ali aj.
a bas bi sakal na forum istorija da otvorite edna tema bugarsko -srpski vojni mislam deka dosta ke ima da se iscita.

Каква тема!

b6n1avhl.jpg

А, поенатата на темава...е?

Темата забега, а гледам и на доста форумџии не е јасен мотивот за отварање на темата. Темата , сигурно, не беше отворена за нови препукувања за македонско-српски-бугарски релации, на начин како обично се практикува. Напротив, темата имаше друга цел, а тоа е да подржи и поздрави такви средби помеѓу балканските лидери. Денеска со Бугарите, утре со Србите, Албанците и Грците. На такви средби се решаваат соседските проблеми. Тоа е единствен начин на подобрување на меѓудржавните односи. Нема друг начин на надминување на историските недоразбирање. За жал, форумот се покажа како ринг на вулгарни меѓу етнички навреди. Дали тоаа се прави од примитивизмот или намерно- не знам, но знам дека тоа не е европскиот пат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom