МадерФакер
Титл по моја желба
- Член од
- 25 ноември 2009
- Мислења
- 678
- Поени од реакции
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако почнеш да ја гушкаш мојата пријателка ич нема да ми го разубавиш денот:nesum:Тоа е проект на организацијата Млади за Љубов. Го поттикнуваме ширењето љубов помеѓу луѓето со тоа што ги гушкаме случајните минувачи и на многумина им го разубавуваме денот. Исто така и собираме добротворен прилог. Парите од вчера ќе бидат донирани на сметката отворена за лечење на малиот Јане кој боледува од мускилна атрофија.
Па место друг да ти ја гушка твојата пријателка ќе ја гушнеш ти неа, и она ќе нема потреба да оди таму да се гушка.Ако почнеш да ја гушкаш мојата пријателка ич нема да ми го разубавиш денот:nesum:![]()
Ако почнеш да ја гушкаш мојата пријателка ич нема да ми го разубавиш денот:nesum:![]()
E зошто да не ти го разубави денот? Тие немат да ти ја земат пријателката, тие тоа го прават поради добротворни цели.:smir::bh:
Ииии ајдеее кажувајте кога ќе се гушкаме паак ?едвај чекам таа сабота да дојде и сите да ве изнагушкам:kesa:![]()
Утре ќе кажеме дефинитивно дали и каде ќе гушкаме во сабота.
:smir:
Ете и официјално:
Сабота (27.03.2010) - Гратис Гушкање на Школка во Парк од 15:00 до 17:00. Се гледаме таму. Гушка!![]()
таму сум, незнам дали ке гушкам и овој патУтре ќе кажеме дефинитивно дали и каде ќе гушкаме во сабота.
:smir:
Ете и официјално:
Сабота (27.03.2010) - Гратис Гушкање на Школка во Парк од 15:00 до 17:00. Се гледаме таму. Гушка!![]()
:je::je::je::je::je::je::je: ќе се гушкамееее
фала за известувањето...таму ќе бидам![]()
Кога ќе дојдеш да не гушнеш, претстави се ако не познаеш
Се гушкаме у сабота со сите расположени за ширење љубов лове:
Како ли да ве познаам кога ве немам никогаш во живот видено ?!?!!(
или може и јас со една табла да дојдам Тамче од форум ги бара сите Кајганџии![]()
ааааааааа јас се гушнав со тебееее :je: :kesa: Ааа МадерФакер го видов само,бевте собрани на купче..сликање а уМожеш така
Јас имам кратка црвено-кафена коса, а МадерФакер е висок и слаб...
Се гушкаме во сабота![]()