Градежен факултет

• Креатор на темата Креатор на темата Viki Cheda
  • Време на започнување Време на започнување
А ова вежбите за разлика од предавањата обавезни се?? Што е ова секоја ден до 19h :mad:

Ќе не поделат на групи не е можно ова 9 до 17 и 45 основи на геодезија, кој курац.:D

п.с И ова хаос е, вежби пред превања, физика на ПМФ абе у курац.:D

Ајде ајде кажете нешто повеќе за во понеделник оти немам поим за ништо. Шо како и каде треба да одиме? :pipi:

Како мува без глава сум моментално :tapp:

Почитувани студенти
Ми претставува посебно задоволство и чест да Ве поканам на ПРВИОТ СВЕЧЕН АКАДЕМСКИ ЧАС, кој ќе се одржи на 17.09.2012 година (понеделник) со почеток во 11 часот во Амфитеатарот на факултетот.
Со свеченоста ќе се одбележи почетокот на новата академска година 2012 / 2013 за вас, новозапишани студенти на Градежниот факултет.

Потоа следи коктел за сите присутни.

Декан
Проф. д-р Јовановски Милорад

vi stigna vakvo nesto ?:D

Почитувани студенти
Ми претставува посебно задоволство и чест да Ве поканам на ПРВИОТ СВЕЧЕН АКАДЕМСКИ ЧАС, кој ќе се одржи на 17.09.2012 година (понеделник) со почеток во 11 часот во Амфитеатарот на факултетот.
Со свеченоста ќе се одбележи почетокот на новата академска година 2012 / 2013 за вас, новозапишани студенти на Градежниот факултет.

Потоа следи коктел за сите присутни.

Декан
Проф. д-р Јовановски Милорад
vi stigna vakvo nesto ?:D
Да.:icon_lol:

што мислите дали ке имаме предавања веднаш од вторник или покасно ?:)

Па ќе видиме, деканот си рече од утре регуларно по распоред си почнуваме... а со настава зависи од професорот дали ќе сака да не запознае отпрво или ќе го боли к*рот и ќе си почне да предава..
П.С. На медицина од прв ден им предале 7 лекции анатомија и ене ги учат...

значи прв час имаме на ПМФ ај со среќа нека ни е :D
btw кај може да видиме која група сме ?

Де бе распоредот за конструктивна кој го има нека го напише или нека остави линк.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom