angel_oh
око на кајгана
- Член од
- 8 јануари 2008
- Мислења
- 225
- Поени од реакции
- 10
фала друже, да се надеваме дека за брзо ќе пишат...Мењале декан нов,не се знаело кога ќе почнеме со настава или шо и да е...кад тад ќе пишат на страната
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
фала друже, да се надеваме дека за брзо ќе пишат...Мењале декан нов,не се знаело кога ќе почнеме со настава или шо и да е...кад тад ќе пишат на страната
фала друже, да се надеваме дека за брзо ќе пишат...
Да не има некој да си ги продава книгите од прва година прв семестар?
Математика не сум генијалец ама добро се снаоѓам, освен логаритми такви чуда другото го сфаќав,а како што слушам на Градежен не се бара кој знае каква математика.. да прашам оваа Физикава каква пошто со неа сум скаран малцеи какви искуства имате со овие предмети пошто не сум од тие што можат да дремат над книга нон стоп.
п.с Кои предмети ги идбравте на државната, гледам има доста на Градежен што сте??
--- надополнето: Nov 20, 2011 2:05 PM ---
И ова физичка култура што правите??
--- надополнето: Nov 20, 2011 2:17 PM ---
И да читајќи понарпед гледам некој напишал геодезија и геотехника биле полесни гранки во рамките на овој факултет.Зошто слушам луѓе кои викаат дека геодезија е потешко, и дека многу студенти се префрлаат од таму на друга насока?
Така слушнав бе мадридиста не се нафрлај одма, и да не реков дека математика не ми оди, сега гледам каква математика имало, не би требало да имам проблем, а за физика прашав каква физика е, ако знаеш ако не не изигравај дека знаеш нешто.Aко е геодезија потешко од градежништво-конструктивна јас се фрлам од 14ти
--- надополнето: Nov 20, 2011 2:29 PM ---
Не ти оди математика, не ти оди физика, а сакаш на Градежен![]()
Така слушнав бе мадридиста не се нафрлај одма, и да не реков дека математика не ми оди, сега гледам каква математика имало, не би требало да имам проблем, а за физика прашав каква физика е, ако знаеш ако не не изигравај дека знаеш нешто.
И на конструктивна и на геодезија ова... слични се овие две насоки или има некои покрупни разликиФизика како предмет во прва не е страшна. Но сите други предмети се поврзани со физика, односно се физика.
И на конструктивна и на геодезија ова... слични се овие две насоки или има некои покрупни разлики
Голема разлика.