Gotye

• Креатор на темата Креатор на темата dzesika
  • Време на започнување Време на започнување
Не се секирај, проаѓа со тек на време. Муабетот ми беше, исто ко сеа јас да кажам, Титаник има 14 номинации. Catwoman има 7. Не е битен бројот, битна е наградата.
Ко прво, не му се обраќај на wot со тој тон.
Ко второ, бендовите и артистите не се ценат според тоа кој колку оскари или номинации ќе добие и какви ќе бидат тие, туку според вкус.
Тука дискутираме за вкусот т.е. споделуваме вкусови. Бројот на номинациите го стаив само ко инфо да знаете дека од само една песна се искомерцијализира, а ниедна од другите песни, кои според мене му се многу подобри, немаат успех.
Не дискутираме за тоа кој колку номинации добил и не ги цениме музичарите според тоа колку трофеи им доделиле.
Малце е дебилно да се интересираш за тоа какви трофеи добил типов, па ако се добри, е тогаш ќе го слушам, макар и да не ми се свиѓа.
Не е малце дебилно, малце поише е.
Имаш интернет, www.youtube.com Search>Gotye *le click* *le listen*.
Ако ти се допаѓа, сподели. Ако не ти се допаѓа, сподели.
Само немој да ми водиш ретардирани муабети од погорниот тип и да се праиш фраерка.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Назад на темата, да не почнат да летаат банови. Нема потреба да уништувате убави теми.
Ако не ви се дискутира на неа, не дискутирајте.

На втората, музички потсеќа на Justin Timberlake, али сепак ете се прилагодува на поинаков ритам од тоа што вообичаено го прави :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom