Горивата поевтинуваат.

• Креатор на темата Креатор на темата ile.jovanovski19
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 јуни 2017
Мислења
69
Поени од реакции
16
Прочитав сега дека горивата поевтинувале за 2 ден од утре. Ок то е супер ама за една недела 3 денари ќе поскапи или на повеќепати по 1,5 денари.
Е ај после немој не се нервирај не вртат како сакаат така 'комисијата' одлучила.
АЈ ДА ВИДИМЕ ДО КОГА ДАЈ БОЖЕ ДА ПОТРАЕ.

Sent from my 5010X using Tapatalk

Прочитав сега дека горивата поевтинувале за 2 ден од утре. Ок то е супер ама за една недела 3 денари ќе поскапи или на повеќепати по 1,5 денари.
Е ај после немој не се нервирај не вртат како сакаат така 'комисијата' одлучила.
АЈ ДА ВИДИМЕ ДО КОГА ДАЈ БОЖЕ ДА ПОТРАЕ.

Добро, олабај сега малку со отворање теми.

пукав од нервоза кога дознав, па си викам што може да се направи ... среќа што ја отвори темата па видов некој како тебе што сака да направи разлика... само напред имаш поддршка од мене па верувам и од повеќето членови во форумот ...

пукав од нервоза кога дознав, па си викам што може да се направи ... среќа што ја отвори темата па видов некој како тебе што сака да направи разлика... само напред имаш поддршка од мене па верувам и од повеќето членови во форумот ...
Не зборај секоја година е исто и никој ништо не вели, а и да речи некој неможи ништо да смени.

Хехех брат ако ти пречи не коментирај ме интересираат мислењето на другите членови затоа е форумов :)

Има ваква тема, ако сакаш дискутирај таму.

Иле ако се нервираш ако ти иде тешко слободно вади теми, не фермај воа глупости, правила другар.

Иле ако се нервираш ако ти иде тешко слободно вади теми, не фермај воа глупости, правила другар.
Намам причина за нерва само не ги имав прочитано правилата. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom