Google знае ;)

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.115
Користејќи ја статистиката на Google можно е да се види за каква црта на дадена земја корисниците од цел свет најмногу се интересираат Користејќи го овој механизам новинарите од Huffingtonpost го направиле својот екперимент пребарувајќи на Google «зошто ... таква» и го додале името на државата
швеѓаните се сметаат за најсреќни , Норвешка за богата, а Естонија со Латвија за бедни. Литванија како земја на самоубијци. Франција како земја на хомосексуалци, а Италија како земја на расисти

Кон «богатите»земји, согласно статистиката на Google: Великабританија, Германија, Швајцарија, Австрија и Норвешка, а Луксембург како раскошен
А најважната се јавува Македонија(y) и онаа под неа -гејлада

original.jpg

повеќе на http://www.huffingtonpost.com/2014/01/28/google-maps-world_n_4682060.html

бонус за оние кои не вишле до сега ;)http://www.huffingtonpost.com/sucheta-rawal/a-brief-travel-guide-to-t_b_4156011.html

Мене ми даде
Why is Macedonia so important?

Ма што се замараат со нас.... врти сучи, само околу нас стои работава...

ETE I GUGLE NE PRIZNA POD VISTINSKOTO HRISTIJANSKO IME ZAPISANO VO BIBLIJATA NASA ISKONSKA DASE ZNAE DEKA NIESME NAJBITNATA THE MOUST IMPORANTANT VO CELIOT SVET EVE I TUKA VO SIJATOL VOSHINGTON ZNAAT ZA MAJKA MAKEDONIJA ETEGO PRASAV PRED NEKOJ DEN TOA DETETO STO WORK U WORKSHOPOT STO ZNAE ZA MAKEDONIJA I TOJ MI VIKA SALATA MNOGU UBAVA SME IMALE I SIVIKAM EEEEE DURI TUKA PREKU OKEANITE ZNAAT ZA KAKVI UBAVI SALATI PRAVIME KAJNAS ETAKA AJDE ODAM JAS TRETA SMENA SUM STO DA PRAVAM POZ

Белгија била досадна земја а Мароко скапа. Дека Белгија е досадно тоа тешко покрај многуте техно транс концерти и журки што ги има ама па може на некој тоа му е досадно. А дека Мароко е скапа ова првпат слушам.

Kaj бугарите требало да е: Јавна куќа ,,Tри червени''

ETE I GUGLE NE PRIZNA POD VISTINSKOTO HRISTIJANSKO IME ZAPISANO VO BIBLIJATA NASA ISKONSKA DASE ZNAE DEKA NIESME NAJBITNATA THE MOUST IMPORANTANT VO CELIOT SVET EVE I TUKA VO SIJATOL VOSHINGTON ZNAAT ZA MAJKA MAKEDONIJA ETEGO PRASAV PRED NEKOJ DEN TOA DETETO STO WORK U WORKSHOPOT STO ZNAE ZA MAKEDONIJA I TOJ MI VIKA SALATA MNOGU UBAVA SME IMALE I SIVIKAM EEEEE DURI TUKA PREKU OKEANITE ZNAAT ZA KAKVI UBAVI SALATI PRAVIME KAJNAS ETAKA AJDE ODAM JAS TRETA SMENA SUM STO DA PRAVAM POZ

AMENN BRATU! + + +

Да да сигурно.important сме како не...
Затоа ама за економски слободи сме во ист кош со Северна Кореја,Уганда,Зимбабвме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom