Google шкрабаници, со македонското знаме :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.404
Поени од реакции
35.044
Локација
Скопје
Веб-сајт
www.kajgana.com

Повеќе од 28.000 деца ги објавија своите импровизирани цртежи од логото на Google. Само едно од нив ќе се појави на најмоќниот интернет пребарувач во светот.

Не треба да ви кажуваме за кое лого треба да гласате, така? :)
Двете логоа во кои е искористено македонското знаме се наоѓаат во категоријата Grades 7-9. Првото е Region 4 (World Unity), a второто Region 10 (World Peace).

Браво за младите Американчиња, за кои македонското знаме очигледно претставува асоцијација на мир и единство во светот.

/Кајгана/

Гласано! Браво за тие деца!

Како и да гласаш убаво е. Во двете не има. :vozbud:

Дај за едно да се договориме, да не ни ода фира гласојте. Ме изненади ова :vozbud:

LOWERY_K_TN.jpg

A oва? :)

google-doodle-macedonia.jpg

Гласав за ова, т.е. тоа десно, најбоље е тоа пошо македонското знаме е најизразено во самото лого (збор) на Google. :)

И јас го приметив вчера али не ми беше јасно за што се работи т.е. дали овој избор е лого кое ке се појавува на Гугл Американската верзија или пак универзалната.
Инаку гласав за 4тиот предлог поточно второто што е тука.

гласав и за двете, преубави се:)

гласав и за двете, преубави се:)
Не можеш за двете од истиот компјутер. Ако гласаш за едното, па за другото - тогаш автоматски второто го добива гласот :)

Не можеш за двете од истиот компјутер. Ако гласаш за едното, па за другото - тогаш автоматски второто го добива гласот :)
во школо сум, па од различникомпјутери гласав:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom