Google adsense

• Креатор на темата Креатор на темата trsaso
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
20 ноември 2008
Мислења
72
Поени од реакции
12
Dali nekoj ima googleadsense mu nudam sorabotka. 50/50 Negoviot kod da go stavam na moite strani i sekoja zarabotka od tie strani ja delime.

Dali nekoj ima googleadsense mu nudam sorabotka. 50/50 Negoviot kod da go stavam na moite strani i sekoja zarabotka od tie strani ja delime.

А зошто би делел, што не си поставиш твој код?

Имаш нешто заеб*но со Google?

А зошто би делел, што не си поставиш твој код?

Имаш нешто заеб*но со Google?
Da pred 3 godini i sega ne mozam da otvoram novo.
A za adbrite ne mi odgovara za stranata www.OneClickProfits.com Stranata e za Top Paying Keywords na adsense zasega koristam od drug ama toa ke bidi do krajot na mesecov. Zatoa baram, ako ima nekoj i saka da deli neka kazi.

Денеска, околу 01:00 ставив adsense...И засега имам 3$...300 impressions, уште 700 и добивам 10$ х)

Само...Доколку некој има искуство со адсенсе.Ми стига чек, и јас треба да одам да подигнам пари во банка или?

п.с. bcgaming.mk
п.п.с. кликни, не биди пеер х)

Денеска, околу 01:00 ставив adsense...И засега имам 3$...300 impressions, уште 700 и добивам 10$ х)

Само...Доколку некој има искуство со адсенсе.Ми стига чек, и јас треба да одам да подигнам пари во банка или?

п.с. bcgaming.mk
п.п.с. кликни, не биди пеер х)

1. правило не кликај си сам
2. правило ќе те банираат ако имаш кликови само од Македонија и одреден ИП ранг

Чекот ќе го размениш во било која банка кај што имаш трансацкиска сметка, освен во Стопанска кои веќе не работат со чекови т.е. работат ама бараат 3000 денари провизија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom