Голи вести на Сител

• Креатор на темата Креатор на темата Феномен
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Голи вести” во Македонија
x.gif
Сабота 23 часот на Сител телевизија - термин кој сигурни сме дека ќе го запамтите бидејќи започнуваат “Голите вести” во Македонија

Сител ТВ го започнува проектот “Голи вести”. Името на првата водителка која ќе ја има честа да се соблече пред сите граѓани на Македонија на националната телевизија Сител е “Волчица”. Успеваме да дојдеме до ексклузивните фотографии на “Волчица” на кои сепак не е откриено се од нејзиното тело. За да ги видите нејзините провокативни облини ќе мора да почекате до најавениот термин, сабота 23 часот. Одсега заборавете се што сте гледале во сабота навечер бидејќи “Голите вести” на Сител ќе се емитуваат секоја недела.

Еве и слика:
Golivesti1-250.gif

Ете и кај нас стигнаа голите вести.:) За терминот си знаете добро, секоја сабота 23:00 h. :)
Инаку мене првиве "вести" не ми се допаднаа, ама има време, ќе се осувршуваат....може и ќе најдат посалам водителка, која ќе нема толку трема/говорна маана(?).:uvo:
За облините ми е таман водителкава, само ова цицкиве не ми се свиѓаа....абе можно е природно да се најди?:)

Дискусијата да продолжи на другата тема ... оваа ќе оди под клуч.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom