Alek_Sk
If you wanna learn something, bring your mothers!
- Член од
 - 14 септември 2007

- Мислења
 - 614

- Поени од реакции
 - 18

za registracija 6.000 e c c dzish sto ti e neka e i carinata 5.000 e za 18.000 e dobivas 500 ks sto vo evropa ne mozes da go dobies na novo ne mozes da go sporeduvas golfot i mustangot a golfot ista cena nema smisla
Зборуваш празни муабети, да беше така сите ке возеа мустанзи, плацовите со коли ке беа полни со мустанг немасе да има поло, саксо, ксара, 307ци... + Мустангот е за на американски пазар, можеш да замислиш колку троши и колку му е годишна регистрација и што ако ти се расипе едно делче...ахххххх вака како тебе размислував во прва средно кога сакав да донесам Ауди А8 со 4.2 мотор

:uvo:
 Ako e 13.000 ke ti iskoci nad 20.000e i ke go vozis edna godina a za slednata registracija... so sreka:jaj: pred eden mesec na eden drugar mu go skrsija retrovizorot od jaguar, go naracav od grcija...okolu 130e iskoci, treba da imas muda da vozis takva kola.
kade sto ziveam ima eden kup komsii sto se pravat majstori i na krajot se visok delovi ima izleva 20.000e da mi izleze celosno :pos2::pos2:deka ke odat tie 7.000e site trosoci li :pos2::pos2:ne me zafrkavaj od bugarija so prefrlat koli po 2-3 iljadi kubni santimetri po 1000e do 2000e ne me zafrkavaj