Големите очекувања?

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
Јас прво постигнувам па после очекувам. . . може ли така некако да се изведе она моето??? Можеби никогаш свесно и трезвено не сум поставила строги и ригорозни очекувања ама кога веќе некои постигнувања се случиле имам чувство дека сум ги очекувала/ замислила/ предвидела. ?! ете, така некако можам да се објаснам и изјаснам по однос на ова. . .ааа по однос на филингот?!-ооо, па тоа ти е едно посебно врвно доживување на радост, исполнетост и самоостварување. И не мислам само на очекувања поврзани со кариера, работа, учење или било какви успеси од личниот труд туку и опостигнати очекувања и очекувани постигнувања со и во врска со другите луѓе!! It makes you feel like on the top. . .lovely!!!:pipi:

Do sega se sto sum ocekuvala na nekoj si nacin mi se ostvarilo.Vo globala nemam nekoj si golemi ocekuvanja ,zatoa sto tocno znam deka sto i da isplanira covek moze potpolno drugacie da se sluci .Pa taka da se postedam sebesi od razocaruvanje ne ni planiram nesto za dalecna idnina, sto i da se sluci prifakam ,da se izmeni ne moze i srekna sum i vaka.

Сум имал големи очекувања од кариерата, љубовта, животот и не секогаш ми се оствариле, можам да кажам дека процент на остварено- неостварено ми е 70-30 :)

Скоро секогаш ми се гооолеми очекувања(но за нешто реално нормално), сакам да верувам дека тоа што сум го замислила ќе ми се оствари затоа се трудам и вложувам напор за да ми се остварат желбите и очекувањата, и оптимист сум, и поголемиот дел РЕАЛНИ очекувања ми се имаат исполнето и после така ми е мило што сум успеала да го постигнам тоа што го сакам :pipi:

Големите очекувања како по правило потполно не се остваруваат, секогаш нешто недостасува ,но се радувам на тоа што се остварило па макар и да не е големо.

Големите очекувања... болат. Болат додека одиме до нив, и потоа се радуваме една милисекунда, па заглавуваме во его смешки, и на крајот влетуваме во депресии бидејќи не можеме да го повториме моментот. Па загазуваме во матни води трудејќи се да се одржиме на врвот, па стануваме нелуѓе, и на крајот се будиме да сфатиме дека мачката ни ги гриза прстите на нозете бидејќи сака да си игра.

Па фрламе секакви очекувања за шет минути забава со нејзе, бидејќи тоа е вистинското задоволство.
Очекувања, кој е луд или непретпазлив.

А да, прашањето беше како се чувствував? Хм, веројатно како што се чувствуваше елегантно пополнетиот дебел мачор додека леташе од четвртиот спрат надолу од сексуални побуди. Пулс илјада и триста со осусмстоосумдесет. На крајот заврши со шината нога и без секс.
Нооооо... си ја научи лекцијата, и вториот пат доскокна подобро, и мали бели мачиња и ден денеска ми шетаат низ маало. Наравоучение, за секс и нога ќе скршам, ама порадо да не е моја. :toe:

Мислам дека сум немала некои посебни очекувања, а мислам и дека воопшто немам некои очекувања :toe: Живеам од момент за момент и не очекувам нешто посебно... имам желби, планирам и не ме интересира дали ќе биде или нема да биде зашто ако биде биде, ако нема да биде ќе биде нешто друго...сеедно...:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom