Гола девојка

• Креатор на темата Креатор на темата dzesika
  • Време на започнување Време на започнување
Zgodna, ubava, se soblekuva pred tebe i tvojata prva misla (bidejki imas seksualen nagon dur ja gledas) e kako da ja iskoristis, koga veke se soblekla gola...
Mozebi e naivna i glupava, dali toa ti dava za pravo da ja gledas so takvi oci deka "bi i poise osven samo gola da mi poziras"?
Temava odi vo ekstrem, demek gola da ti se soblece za uste povekje da te predizvika, ama pa zatoa slucajot sto go kaza roger bacon e uste pozalosen. Da te predizvikuva devojka so iskinata maica? Devojkite navecer koga izleguvaat, kolku seksi se oblekuvaat, site li vi ja razgoruvaat fantazijata?

I toa normalno vi e? Site zgodni i seksi devojki da vi ja razgoruvaat fantazijata?
Ne e malce too creepy? Na sekoja da sakas da i go...ako ti se pruzi sansa (citaj: ako ti se soblece gola)? :-D

Пер, шо е поентава на темава ? Онака, ако сакаше да прашаш дали сите мужи би ебеле типка што се облака јако или што им се соблака и им намигнуе со половиот орган, ја одговорно тврдам дека сите би! Освен ако не е некој гавран гаден или некоја секташка.

Ne e malce too creepy? Na sekoja da sakas da i go...ako ti se pruzi sansa (citaj: ako ti se soblece gola)? :-D
Види ако на машко му се пружи шанса, веруј дека нема потреба да се соблекува гола.

Гола девојка на нудистичка плажа не е ништо. Што ако е гола, кога сите ја гледаат. Убавината е во соблекување во интимент момент, за тебе да се соблече :)

Секако дека гола девојка е закон и сексуљаво, а не па дали е нормално. Али позакон е (бар за мене) кога е „полусоблечена“, има некој шљиф у ствари кои делумно се гледаат али ти дозволува да фантазираш како би изгледале доколку би била скрос гола.

И сто лајкови за мислењево, мислев дека само јас мислам вака :D

Sto mislite dali goloto telo e isprakjanje na seksualna poraka t.e. ako nekoj se soblece gol pred vas saka seksualno da ve drazni?.

Не, мене увек ме асоцира на голу партију шах, и ск ако десно цице ву е помало од лево ондак она е сс бели фигуре ја сс црни, па ако брадавица ву е зрно девет милиметра ондак може тој да ни мења ланфера а ако ми се дигне ондак ке га жртфују топа или па коња ке га рокну на Б4 или можда голему рокаду ке прау

Гола девојка ти е дар од природу, ино спектар сокови.
Амброзија и нектар, магија и лудило, сфе у едно.
Али као што вика Џонтра немој да ву е цело тело у цициња без брадавице, сс пуно стрие, и мишке да не ги мие.

Да. Јас како перверзно гомно, со испран мозок, се влажнам на добар пар цицки.
Иако сум машко, да ти ги покажам моите со по 2-3 влакненца, би се навлажнила?[DOUBLEPOST=1410848163][/DOUBLEPOST]Не скроз гола, јас повеќе сакам со некоја бела доколенка, и огромна раширена маЈца, така да и ги гледам брадавичките како чепкаат на неа, додека таа е горе со лицето накај мене. Еве на пр. некоја ваква...маЈца...
jeanstees33.jpg

Последно уредено:
ama pa zatoa slucajot sto go kaza roger bacon e uste pozalosen. Da te predizvikuva devojka so iskinata maica?
Што е тука жалосно? 90% од машките се палат на такви ствари. Ама си ми чудна, ти сеа укопча дека машките се палат на полуголи и голи згодни типки? Кај живееше цел твој живот, во Дизниленд?
Искрено, кога пиша дали е нормално, прво мислев дека тролаш нешто и у тој правец ќе ти иде темата, ти мртва сериозна...:P Ако некоја е „згодна“, не за џабе се употребува придавката „згодна“. Тоа значи дека е сексуално атрактивна. „Сексуално атрактивна“ придавката, се употребува за девојки кои побудуваат желба за секс кај спротивниот/истиот пол. Ме разбираш нели?
Еј да, забораив ти кажам. Ако си згодна, другарите коишто ти се сингл и кои те тешат кога си тужна и сите тие ствари, повеќето (не сите) би те сексале ако им се соблечеш.
Светот е сурово место во кое машките се хиени Нео, така да треба да се придружиш на каузава...
И сто лајкови за мислењево, мислев дека само јас мислам вака :D
Не си више сам Рикица, сеа припаѓаш некаде! :ROFLMAO:

Последно уредено од модератор:
Одма и се јавувам на мајка и, одма ќе ја искодошам, кај на воа време соблекување гола, тоа е полошо од седење на цименто, ќе ги крепи после болниците.

Највеќе звиси од девојката, колку е згодна. Сепак има и други фактори, годините, искуството, заситеноста од девојката...

Една тајландска поговорка за тебе - независно колку девојката е згодна на некој некаде му е преку к** од неа.

Не мора да биде гола.
Може да носи маица без градник(85-90) и да се наведне демек зима нешти или повозбудливо со минич без гаќи и на седнување да ти покаже слики апарат од тазе избричено и избањато дунде доволно да те предизвика.

А за време на летен распуст кога децата се по одмори кај баби,дедовци секој момент до максимум го користиме да се шетаме и игираме голи.

Ме напали отидов да се туширам со сопругата.

Ко прикаската со гроздот и листот.
Гол може секој да биде, и секако пали многу тоа, но и од голотија, човек се заситува брзо.

Temava odi vo ekstrem, demek gola da ti se soblece za uste povekje da te predizvika, ama pa zatoa slucajot sto go kaza roger bacon e uste pozalosen. Da te predizvikuva devojka so iskinata maica? Devojkite navecer koga izleguvaat, kolku seksi se oblekuvaat, site li vi ja razgoruvaat fantazijata?

I toa normalno vi e? Site zgodni i seksi devojki da vi ja razgoruvaat fantazijata?

Како прво, ти не си го сфатила постот на kazioX како што треба.
kazioX напиша:
Кајги, да пиеш безалкохолно пиво е исто како женска да се соблече гола пред тебе и ти само да ја гледаш.

Не се мисли на било која девојка која случајно ќе ја начекаш гола додека се пресоблекува, туку на девојка која се соблекла гола со намера да ја ебеш.
Пр. се договараш со дечкото да се ебете, му се соблекуваш гола и тој утот само гледа. Е на ваква ситуација мислеше kazioX.

Како второ, да, нормално е да не привлекуваат згодни и секси девојки. Не знам што е тука чудно, да не си калуѓерка случајно!?

Девојки во долга маица, во машка кошула, долг џемпер... се привлечни и секси за спротивниот пол.
rmp4hy.jpg

2sany92.jpg

w2ko6s.jpg

no7k35.jpg

Е сеа, ако си сувомеснат производ, не, нема да му бидеш привлечна, освен ако не е некој перверзњак како Ачно, со чудни фетиши, па да сака да ти го подшупи в папок.
vmwy89.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom