Го загубив лап-топот. Има ли начин да го лоцирам некако?

• Креатор на темата Креатор на темата paraglajder
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ебати филмот...

Си го пронајдов лаптопот, таа вечер некни бев пијан и сум ја оставил торбата во кујната, а баба ми ја кренала од таму. И сабајлево, сине торбата нели си ја носиш?

Која торба?

Оваа црнава...

А мори бабо, па нели те прашував вчера да не имаш видено некоја црна торба?

Нее, не ме праша ти....

тоа е тоа, инаку да, постојат убави начини да се лоцира, но нема да кажам како за да не стигне информација до некој што не треба.

Фала уште еднаш на сите, и поука, ако носите со вас лаптоп, пополека со алкохолот :)

Поздрав....

Sent from my ALCATEL_one_touch_995 using Tapatalk 2

Цар си :pos::pos::pos:

У торба му бил бе... офф... следниот пат коа ќе се вратам од кафана и коа ќе изгубам нешто првин тема ќе отворам да прашам како да најдам нешто, после ќе гледам по џебови и торби.

Туку ај, среќа не го изгубил :D

Да се закачи на интернет без да користи рутер, можат да го најдат по МАК адреса.. ако е во државава.

Никој нема да се замара до тој степен. Ќе треба сите провајдери да следат кој им се закачува, па да пријават ехее... научна фантастика за овде. Би требало да е доволно смотан да не му текне да смени MAC адреса преку рутер
--- надополнето: 18 октомври 2013 во 11:46 ---
Ебати филмот...

Си го пронајдов лаптопот, таа вечер некни бев пијан и сум ја оставил торбата во кујната, а баба ми ја кренала од таму. И сабајлево, сине торбата нели си ја носиш?

Која торба?

Оваа црнава...

А мори бабо, па нели те прашував вчера да не имаш видено некоја црна торба?

Нее, не ме праша ти....

тоа е тоа, инаку да, постојат убави начини да се лоцира, но нема да кажам како за да не стигне информација до некој што не треба.

Фала уште еднаш на сите, и поука, ако носите со вас лаптоп, пополека со алкохолот :)

Поздрав....

Sent from my ALCATEL_one_touch_995 using Tapatalk 2

Ај сега да частиш за напорот на сите да ти дадат идеја

A dali na mestoto na nastanot imalo kameri u blizina,samo toa ti e spas druze.

A dali na mestoto na nastanot imalo kameri u blizina,samo toa ti e spas druze.

Го нашол...абе не читате бе, а бееееее...
Ете го мислењето над тебе, ќе ти падни на гла :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom