Го убиле пред родителите: Два куршума во глава бидејќи го "навредувал" Мухамед

• Креатор на темата Креатор на темата Caffè
  • Време на започнување Време на започнување
ibn kajjim зарем навистина мислиш дека некого го интересира твојот Ислам:confused:

Човек, не интересира да престанете со тероризирањето врз немуслиманското население, да се цивилизирате и од 15 век, да прејдете у 21 век, како би можеле сите да дишат чист воздух на планетава.
не го вреѓај, глеаш како мене ми се налути:place:

не го вреѓај, глеаш како мене ми се налути:place:

Вешто се затскриваат зад онаа нивна парола - не му судете на Исламот според делата на муслиманите.

Ама не сфаќаат дека е 21 век, и дека тоа не поминува.

Вешто се затскриваат зад онаа нивна парола - не му судете на Исламот според делата на муслиманите.

Ама не сфаќаат дека е 21 век, и дека тоа не поминува.
сфаќаат, али мислат дека ако доволно пати го повторат тоа дека некој некогаш ќе им поверува. :confused:

ibn kajjim зарем навистина мислиш дека некого го интересира твојот Ислам:confused:

Ако не те интересира можеш едноставно да си поминеш на друга тема/подфорум.
Мене на пр. не ме интересира филозофија,и јас никогаш не влегов на тој подфорум таму за да се расправам со луѓето.

Ако не те интересира можеш едноставно да си поминеш на друга тема/подфорум.
Мене на пр. не ме интересира филозофија,и јас никогаш не влегов на тој подфорум таму за да се расправам со луѓето.

Да. Ама философијата и оние што ја бендисуваат не ти сметаат во твоето битисување, не прават ексцеси ширум светот, не сакаат да предизвикаат трета светска војна заради карикатура на некој древен философ.

Да. Ама философијата и оние што ја бендисуваат не ти сметаат во твоето битисување, не прават ексцеси ширум светот, не сакаат да предизвикаат трета светска војна заради карикатура на некој древен философ.
ми ги зема зборовите од уста, али пошто сега ми е лут, ќе мора и понатаму ти да го цитираш :D
--- надополнето: 29 јуни 2013 во 20:27 ---
зошто оваа ТИШИНА акo сте толку сигурни?

ми ги зема зборовите од уста, али пошто сега ми е лут, ќе мора и понатаму ти да го цитираш :D
--- надополнето: 29 јуни 2013 во 20:27 ---
зошто оваа ТИШИНА акo сте толку сигурни?

Затоа што постои живот вон форумот за некого ;)
--- надополнето: 29 јуни 2013 во 23:47 ---

Само го земав за пример тој подфорум.
Поентата ми беше дека ако нешто не ме интересира не се замарам.

се повикуваат научниците на форумов, да му договорат на метта во кој век црквата правела гомнарии со кои ние не се гордееме за разлика од ...

се повикуваат научниците на форумов, да му договорат на метта во кој век црквата правела гомнарии со кои ние не се гордееме за разлика од ...

Ти ги нема нешто научнициве,најверојатно тестираат колку алкохол можат да поднесат ваљда за некои научни експерименти ќе да е работава :)
Па утре кога ќе се отрезнат ќе дојдат овде да зборуваат како некому не му чини религијата :)

Ти ги нема нешто научнициве,најверојатно тестираат колку алкохол можат да поднесат ваљда за некои научни експерименти ќе да е работава :)
Па утре кога ќе се отрезнат ќе дојдат овде да зборуваат како некому не му чини религијата :)

Не бе, тука сме. Јас сум трезен, малку ми се спие само.

Марчното време, Dark Ages е некаде од 7-8 вeк до 16-17. Во Европа.

И што е финтата со Dark Ages, како влегуваат во склоп на темава ?

Не бе, тука сме. Јас сум трезен, малку ми се спие само.

Марчното време, Dark Ages е некаде од 7-8 вeк до 16-17. Во Европа.

И што е финтата со Dark Ages, како влегуваат во склоп на темава ?

Не влегуваат ама ете ги вклопија.
Кооператива ме праша дали подржувам некој да биде убиен ако каже дека верува во науката,јас реков дека ги помешал религиите за тоа прашање :)

бтв. Тоа за алкохолот го реков за овие "научнициве",ти си христијанин ваљда.

deteto duri dobro pominalo, a sto da se kaze za ovie dvajca ,
http://www.presstv.ir/detail/2013/06/28/311232/usbacked-takfiris-behead-priest-in-homs/
Brutalnost terorističkih skupina u Siriji: u Homsu odrubili glave dvojici kršćana od kojih je jedan bio svećenik

Монтиран случај, свештениците имаат силувано муслимански девојчиња, па затоа сеа како одмазда (шеријатска држава) им враќаат. Според закон си е.

имаш право за алкохолот, ама сигурно не размислуваат чива глава да ја исечат
не се чуди метта, после овие ваши размислувања, зошто цел свет го мрзи исламот и го сметаат за насилен

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom