Го симнал албанското знаме од Домот на културата во Тетово

Статус
Затворена за нови мислења.
Инаку,на Битпазар многу е интересно во моментов,цела улица блокирана,фрштат петарди,коли свират,илјадници со знамиња и скандирања некои.

ne be ne e do toa, nego cel zhivot si bil eban, pa normalno nema da ti e smeshno ova.

zamisli i na nigerite da im se smeshni zaebanciite za watermelon i fried chicken, or slavery jokes... taka i u tvojot sluchaj, you were made to be fucked :D, dont get me wrong, ne e tvoja vina, nego onaka Isus ve naprail, ve sozdal za nie kletite Albanci da se raduvame na vas koga ke ve ebeme <3
Не си свесен вашата физиономија колку ми е смешна.
Еве ти еден пример за квалитетна Шипка генетика.:)
0.jpg

A што е најтрагично пустиот се труди со паметен хумор.:pos:

0.jpg

Zoshto vaka? <3

Zoshto ne priznaesh, ej shipu, vo pravo si, pichki sme, ne ebate... Zoshto ne si dovolno mazh da go priznaesh toa barem?

boki-13.jpg

zoshto? por que? <3

Zoshto vaka? <3

Zoshto ne priznaesh, ej shipu, vo pravo si, pichki sme, ne ebate... Zoshto ne si dovolno mazh da go priznaesh toa barem?

boki-13.jpg

zoshto? por que? <3
Боки нема проблем со генетиката не е производ на инцест,тоа што неговата сексуална ориентација те збунува е поради Исламот кој те направи CaveMan.

Боки нема проблем со генетиката не е производ на инцест,тоа што неговата сексуална ориентација те збунува е поради Исламот кој те направи CaveMan.

10 interwebs points for you...

meanwhile another but was raped. od vashite :D

0.jpg

Не постоји девојка која нече да воли да се скине са овај љепи момак на слику .......... :icon_mrgr:
То је та Аљбанска љепота ........... плаве очи, смеџу косу, зубе ко дабара, нос ко мосТ и доњу вилицу ко планински врх свртен наопако ......................... :pos: врло љепо !!!

10 interwebs points for you...

meanwhile another but was raped. od vashite :D
Фаљимендер шум Шипка.:cool:
Да не бевте на агендата на САД,Слобо лично и персонално ќе ти пружеше анално-задоволство.(y)
--- надополнето: 25 ноември 2012 во 14:27 ---
Не постоји девојка која нече да воли да се скине са овај љепи момак на слику .......... :icon_mrgr:
То је та Аљбанска љепота ........... плаве очи, смеџу косу, зубе ко ламперија, нос ко мосТ и доњу вилицу ко планински врх свртен наопако ......................... :pos: врло љепо !!!
(y)

no. ima samo eden odgovor: ne ste muzhi. mnogu pati ste go dokazhale ova. dosta mi davaj pod 1 i pod 2, koga boki 13 drzhi dieta ushte <3

o sa mir me qen shqiptar oe oe! :D
--- надополнето: 25 ноември 2012 во 13:54 ---

grow a pair of balls, and do something about it... not tomorrow, not when it will be crowded and nobody will notice you screaming like a bitch "smrt za Albanci", nego do something about it right now, like IMMEDIATELY, come on hater, whatcha doing about it? hater? i put a flag instead of your flag, and whatcha doing about it? you be acting like a faggy :D

na angliski e za ushte poveke da te pecka, posho remember when our nations got to choose sides we choose americans and your sorry ass choose russians :D <3
Македонците докажаа колку се мажи во Нерези, градски парк, лизгалиштето на плоштадот и многу други места кога “невини“ Албанци јадеа ќотек како магариња, ама соодносот беше 30 на 30, а не 50 души на 1 како што правите вие.Што не се движите по 2-3 , туку во хорда од 50 души, а?Македонци влегоа машки во автобус во којшто се возат само Албанци и ги претепаа сите оние што го тепаа нивниот другар пред недела дена.

А, вие ако сте толку мажи кај бевте после инцидентот после Калето кога 1 000 Комити тргнаа на кај Калето на натпревар на Вардар, или после убиството на 5та Македонци.Албанци немаше живи по град.Многу е лесно да се курчиш во хорда од 10 000 народ, ама само тогаш вие се курчите.Тргнете накај Борис Трајковски по 2-3 да ве видам ако имате толку муда;)

Ne znam barem Makedoncite vo Tetovo (tie sto ostana) ne treba da pravat vakvi provokaci da krenat tenzi, zasto bas tie se prvi sto go jadat na vakvite tenzi.
Во право си дека ова не им одговара на македонците во Тетово. Но спомна на тие што останале, а каде се другите македонци и зошто си заминале. Немој да се лажеш дека е тоа заради цената на имотите. Тие се заминати заради притисоци, закани од војни, провокации, малтретирање на улица и во школо и сл. Албанците кога биле најзагрозени во оваа држава не им се правело тоа, вакво нешто не правеле ни турците за време на нивното 500 годишно владеење а вие тоа го направивте за 20 год. Јас воопшто и не ве кривам вас за тоа, едноставно ви се може но и сам знаеш дека геополитиката е заебана работа и таа се менува на секои 50/100 години. Правете што сакате па дури ако можете и поделете ја Македонија ама бидете мажи и кажете ја вистината дека вие сте тие што ги угнетувате и тероризирате македонците, бидете мажи и кажете дека сте за голема Албанија, на крај краева бидете мажи и кажете не сакаме македонци во западна Македонија.

Albancite se mnogu jaki tepaat deca od 10-15-20 god. kako i starci od preku 60 god. a oni se vo horda od 10+ clenovi i toa imaat po 25-30 god. ............... toa i baba mi go moze !
Koj e maz kje se tepa 1 na 1 t.e. 5 na 5, 10 na 10, 20 na 20 ....... a ne 10 ili 20 na 1, 2jca, 3jca...
Zashto vo grad retko da sretnesh Albanec sam da sheta, sekogash sekogash se dvizat vo golemi hordi ............. ko nekoi kucinja .......... toa kaj Makedoncite go nema ......... Makedoncite se dvizat ili pretezno sami ili pak vo mali grupi(2-3jca) ......... i tuka nashite go jadat stapot !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom