ГЛАСАЈ ЗА МАКЕДОНИЈА

• Креатор на темата Креатор на темата Persey
  • Време на започнување Време на започнување
Ништо што сакаш да добиеш ти :pos2: Ако мислиш на мене со тоа "незаинтересиран народ" можеш да видиш дека на мојот блог http://i-macedonian.blogspot.com/ имам објавено неколку поста токму за ова и сум еден од првите што почнаа да ја популаризираат странава. Гласав пред некое време и тоа интензивно. Праев по 100 на ден ама одеше многу бавно, а и не се помрднувавме од долните позиции. Па затоа прашувам на што се должи овој успех. Дали грците се откажаа од давањето на негативни гласови, дали советот да не даваме негативни гласови а само да си гласаме за нас се спроведува или на некоја група македонци кои кликаат. Гласам сега по 3 - 6 пати на ден а праќам и протестни писма па би можеле и вие да праќате. Поздрав и продолжете во истиот дух.
П.С. Не ми покажувај заби кога не те нападнав со ништо - од иста страна сме

Ете ни резултат ...значи ако се сака се се може!
Ова е можеби без некоја економска или геостратешка важност ама е само еден знак дека ако сложно и безпрекинато работиме само за НАШЕ ДОБРО, тогаш се постигнуваат позитивни резултати!
Мислам дека грците кои ја посетуваат странава ќе бидат запрепастени ќе удрат на уште повеќе негативни гласови и придобивање нови посетители на странава!
Да одговориме будно и да сториме дупло повеќе од нив. Значи е важно да гласаме се повеќе и да го задржиме , за разлика од пред 3 дена, сега ФАНТАСТИЧНОТО 34 место :costumed4
Браво Браќа!

Македонија на Македонците! :oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

www.votethenation.com -Дајте три позитивни гласа за Македонија!

Еве што пишале овие педериве од страната

Dear Greece voters,

We understand your concern regarding the name of Macedonia.
Please read our message in Free Forum:
http://votethenation.com/forum/viewtopic.php?t=217

If people will show that they understand which country is called FYROM -
we will change its title on this web-site

Regards,
VotetheNation Team

Имав до сеа поише пута гласано, но не сум пишал овдека зашто едноставно тоа си го осеќав ко должност.
А и Еди ми се свиѓа особено тоа што го праеш, треба и другиве да те подржа со праќање на протестни реакции за да не преименуа во нашето уставно име.
П.С. И јас им пратив маил, треба поише притисок да се напрае!

Ништо што сакаш да добиеш ти :pos2: Ако мислиш на мене со тоа "незаинтересиран народ" можеш да видиш дека на мојот блог http://i-macedonian.blogspot.com/ имам објавено неколку поста токму за ова и сум еден од првите што почнаа да ја популаризираат странава. Гласав пред некое време и тоа интензивно. Праев по 100 на ден ама одеше многу бавно, а и не се помрднувавме од долните позиции. Па затоа прашувам на што се должи овој успех. Дали грците се откажаа од давањето на негативни гласови, дали советот да не даваме негативни гласови а само да си гласаме за нас се спроведува или на некоја група македонци кои кликаат. Гласам сега по 3 - 6 пати на ден а праќам и протестни писма па би можеле и вие да праќате. Поздрав и продолжете во истиот дух.
П.С. Не ми покажувај заби кога не те нападнав со ништо - од иста страна сме

Не зборев ја за тебе ништо ,аман,лошо си ме сватил..
ја генерално зборев за народов,дека треба се со сила да го тераш да гласа... :jaj:

И неможам да верувам пред 7-8 саата бевме у + 360 гласа сега кога отворив шок -12 беше,па успеав некако да вратам во плус ,.:uvo:

Сега сме со - 84 и повторно паднавме на 226 место, од 34 кое го имавме вчера.
На шала или не, ама грците се многу понастојчиви од нас и по секоја цена си ги бранат и најмалите интереси!
Знам дека многу од вас се зафатени,имате и други грижи и проблеми, ама кога неможете да одвоите бар 5 минути на секои 6 часа или два пати во ден да кликнете три пати на некоја страна, тогаш колку повеќе да се очекува од вас, колку пак други вистински работи се спремни да сторите за вашата земја?
Гласајте бе луѓе, не дозволувајте некои мрсулави грци да не омалуважуваат!

Македонија на Македонците! :oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

www.votethenation.com Дајте ги вашите три гласа за „I Like“ Македонија!

Денес сме на 226 место значи на 5 од крајот. Заклучок- не гласате за Македонија....прашање- зошто??? Зафатени или???

Македонија на Македонците! :oeoeoe:

Направете ја вашта држава да биде горда со вас!
www.votethenation.com

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom