Гладните деца насекаде низ светот! Чаре?

• Креатор на темата Креатор на темата mr.wicket
  • Време на започнување Време на започнување
Jas ne otkriv zoshto ako otkrie nekoj neka mi kaze...:(
I na mene mi padna zal...

lele stvarno zagreota:( a nie barame i luksuz :(

Жал или не жал тоа нормална работа, се вика природна селекција, и не се случува само човековиот род туку кај сите живи суштества, и колку и да ви биде жал тоа е неизбежно , инаку да во споредба со нас се упм за никаде и затоа ни е нас толку жал, иако неможеме да смениме многу.

Bacillus gagous напиша:
Жал или не жал тоа нормална работа, се вика природна селекција, и не се случува само човековиот род туку кај сите живи суштества, и колку и да ви биде жал тоа е неизбежно , инаку да во споредба со нас се упм за никаде и затоа ни е нас толку жал, иако неможеме да смениме многу.

dobro... no jas nemozam nishto da otvoram i neznam za shto zborite...zatoa mi e zal...:(

Bacillus gagous напиша:

Per kako be neizbezno...mislis li deka prirodata e tolku surova pa na nekoj da mu dade se a na nekoj nisto....gluposti....nie sme si krivi...da sakame da napravime nesto mozeme...samo na bogatasite na im se frlaat pari za "djabe"....mamata nivna egoisticka...

Темава според мое мислење не е вопшто за во Чек дис аут.
Жално е тоа што им се случува на децата во Африка, или било каде и да е. Тие не можат да се одбранат.

А американциве се жалат биле во епидемија на преголемо дебелеење...

mr_wicket напиша:
Е ми падна жал најискрено. Еве зашто.

Гадно и жално. А ние се жалиме овде, патиките не ми чинеле, мобилниот не ми бил убав, не ми се свиѓа овој ручек и ред други ствари.

Za greota koga ke gi vidam da prosat,pa tie ciganite pa samo se kotat sto ne fatat da rabotat nesto!A tie u afrika kolku se zagevota takvi rebrata im se brojat.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom