Gillette fusion power razor.

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
машинка брат... нишо друго! не електрична.. онаа шо се мењаат само жилети... од тоа боље нишо нема да ме избричи!!!
Од оние на пазар што ги продаваат?
Тоа ти е технологија ЈНА брич батали тоа пробај ново нешто....

rz-mer-34c.jpg

ова бе брат ова само нишо друго!!!
батали ти иновации новитети модерни ствари и слично... ако ова не го избричи човек онд анишо друго не го бричи... сериозно.. само добар жилет да се има и се е на место!!! ја обично МЕМ жилети си купувам и ми одговараат.. супер се.. еднаш земав едни црвени мислам ама стварно ПРЕОШТРИ беа неможам никаде да ги најдам инаку па би ги земал!

Стварно е добар. Ја намалува шансата за иритација на кожата на минимум.

Сепак мислам дека претерале со цената на патроните. За бричот што е без батерија се трпи некако околу 400 денара за патрони ама за power razor се 900 денари.

Имам навика да менувам патрон после 2 недели ама сеа со фјужанот тешко...

Иначе го земав Phenom:

gillette-phenom-img.JPG

Поише ми се свиѓа бојата иначе нема нема никаква разлика ни во цена ни во технологија.

Сепак мислам дека претерале со цената на патроните. За бричот што е без батерија се трпи некако околу 400 денара за патрони ама за power razor се 900 денари.
Ова 900 денари мислиш четири патрони во комплет како што одат, инаку јас откај што го купив имам посебно еден патрон 150 денари.
Инаку сите викаат на два месеци еден патрон ти на две недели што брада ќе беше жица бодликава :icon_lol:, добар е просекот од два месеци за еден патрон.

Ова 900 денари мислиш четири патрони во комплет како што одат, инаку јас откај што го купив имам посебно еден патрон 150 денари.
Инаку сите викаат на два месеци еден патрон ти на две недели што брада ќе беше жица бодликава :icon_lol:, добар е просекот од два месеци за еден патрон.

Значи да се разбереме прво. Има два вида патрони:
2302_1285_fusion%20power%20cartridge%204pk.jpg

Gillette Fusion Power. Овие се за бричот со батерија.

и другите:

2302_1283_Fusion%20cartridge%204pk.jpg

За бричот без батерија.

Овие без батерија се 400 денари 4, а за батерија се 900 денари.

Ако удриш проста математика 4х150=600. Ќе видиш дека продавачот што ти ги продава за 150 денари патрон или те дере или е неверојатно глуп.

Ако ти ги продава по 150 денари поскапите патрони значи дека губи по 300 денара од кутија така да не е тоа туку ти наплаќа по 50 денари повеќе од патрон за другите.

Значи види каква ти е гумичката на патроните. Ако ти е плава купувај си цело пакетче, ако ти е портокалова... кажи од каде купуваш. :)

Абе нема поарно од вистински машки брич....овие ги користат гејовите во франсе и грисе

Ја имам бе ЈНА технологија....која ја користел дедо ми па сега ја ја користам....нема ни Р од рѓа...ко нова е гланц...JUS standards. Како титаниум да има..бе..а постара од 70 година....епа види ти сега.(значи има над 55 години сигурно).

машинка брат... нишо друго! не електрична.. онаа шо се мењаат само жилети... од тоа боље нишо нема да ме избричи!!!

Тоа е БИНГО...абе за 3 минути се бричам....(имам мерено),ама притоа небричен 2 недели!!!!

е сега деците се сечат оти не знаат како аголо да го подесат за да не се касапат....па фрлаат пара на нежниве...женствени ..кој знае што се..

Абе брат се добро.Каква брада имаш таков брич ќе користиш.Исто така ако лицето ти е нежно и се иритира нормално е да користиш од тие поновите со понова технологија.Јас порано користев 5 години машинка на Филипс и бев крајно задоволен(уште е функционална),а сега сменив и зедов Gillette Fusion Power Phenom и крајно сум задоволен.
А и за патроните јас пред некој ден зедов за Gillette Manual 2 резерви беа 361 денар.После по патот одам и читам упатството гледам дека не биле за Power.Се вратив и ми ги сменија,секако доплатив,тие што ми ги дадоа за Power беа 4 резерви и околу 850 денари.

Со обично ноже си се бричам, не глумам мангуп со батерии -.-

Абе нема поарно од вистински машки брич....овие ги користат гејовите во франсе и грисе
Ја имам бе ЈНА технологија....која ја користел дедо ми па сега ја ја користам....нема ни Р од рѓа...ко нова е гланц...JUS standards. Како титаниум да има..бе..а постара од 70 година....епа види ти сега.(значи има над 55 години сигурно).
Тоа е БИНГО...абе за 3 минути се бричам....(имам мерено),ама притоа небричен 2 недели!!!!
е сега деците се сечат оти не знаат како аголо да го подесат за да не се касапат....па фрлаат пара на нежниве...женствени ..кој знае што се..

а да си ми жив и здрав.. кажи колку е подобро за разлика од ова новиве срања шо ги измислуваат.. незнам со 5 сечива со 3 машинка на струја на батерија... пфффффф срање... класика бе... ЈНА технологија шо би рекле форумџииве... ама шала на страна стварно добро бричи...

а да си ми жив и здрав.. кажи колку е подобро за разлика од ова новиве срања шо ги измислуваат.. незнам со 5 сечива со 3 машинка на струја на батерија... пфффффф срање... класика бе... ЈНА технологија шо би рекле форумџииве... ама шала на страна стварно добро бричи...

Ја ПОТПИШУВАМ...од 13 години го користам истиот.

Овие измишљотини па сечива,па гума,цел сет срање за пари и кое е најчесто со делови од чајна а склопено во франсе...ко бош се работи за најосетливиот орган.....окото...

Пуу нежни овие женските станале со пубертетот и адолесценцијата:pos2:

Има широка лепеза на нови и нови бричев,па така повеќето сакат да пробат некој од поновите и си го дозволуваат тоа.Некој ако е задоволен од тие класичните такви ќе си користи.Лично јас сакам да ги користам модерните технологии,живееме во модерно време. :) А инаку тоа шо си е произведено во времето на Југославија го ценам (Југоносталгичар сум си).:pipi:

Е па баш дека го користиш истиот не можеш споредба да направиш.....

Убаво кажано.Кога се користат повеќе видови на производи тогаш се прави ранг според тоа што е добро а што лошо,а не сега го користиш класичниот брич а не си го пробал Gillette Fusion Power и даваш оценки за истиот како од типот не го бива,за гејови бил незнам што.Незнам по која основа давате мислења за бричот.:toe:

Оти ги имам пробано...и не сум задоволен...ете за матура ми подарија го заборавив и каде е.(не баш ист ко овој)но таа технологија нежна..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom