Gillette fusion power razor.

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
Абе нема поарно од вистински машки брич....овие ги користат гејовите во франсе и грисе

Ја имам бе ЈНА технологија....која ја користел дедо ми па сега ја ја користам....нема ни Р од рѓа...ко нова е гланц...JUS standards. Како титаниум да има..бе..а постара од 70 година....епа види ти сега.(значи има над 55 години сигурно).

Тоа е БИНГО...абе за 3 минути се бричам....(имам мерено),ама притоа небричен 2 недели!!!!

е сега деците се сечат оти не знаат како аголо да го подесат за да не се касапат....па фрлаат пара на нежниве...женствени ..кој знае што се..

Сум се бричел со тоа што ти го викаш вистински брич (берберскиот), сум се бричел со safety razor како тој 5-6 постови погоре, сум имал Wilkinson
Michael Schumacher и ги имам пробано сите Bic, Wilkinson, Gillette од тие за една употреба.

Ни еден од нив не ми дал подобри резултати и помалку иритација што ми е многу важно затоа што имам осетлива кожа и не ми е сеедно ако цела недела имам вцрвенета кожа на дел од лицето.

Fusion го имам 10тина дена и се имам бричено 5-6 пати за тоа време. Никогаш не сум видел подобро нешто. Може подобри резултати имаше само кога еден период користев Braun Series 7 машинка за бричење.

П.С.
Женствен брич за бричење на брада не постои .Тоа ти е исто ко да кажеш дека некој има женствен кур.

Таа технологија што ја има Gillette Fusion Power до сега е најдобра.Без иритации,без да се сечеш и ти овозможува со многу леснотија да се избричеш без да се мачиш и брзо оди постапката.Главицата што е на горниот дел од бричот е многу флексибилна и ти се прилагодува на секој дел од лицето.Немам ништо против тие класичните(како што велите ЈНА технологија),тие Gillette ги произведуваше пред 100 години,со нив започна производството.Гледам дека и Wilkinson имаат такви на батерии како Фјужнот, морат да си конкурираат тие две компании,ама според мене Gillette no.1.

rz-mer-34c.jpg

ова бе брат ова само нишо друго!!!
батали ти иновации новитети модерни ствари и слично... ако ова не го избричи човек онд анишо друго не го бричи... сериозно.. само добар жилет да се има и се е на место!!! ја обично МЕМ жилети си купувам и ми одговараат.. супер се.. еднаш земав едни црвени мислам ама стварно ПРЕОШТРИ беа неможам никаде да ги најдам инаку па би ги земал!

Мој човек,еднаш поминеш и нема трага :)

Да си пишам пак на темава оти се бричев пак со бричот :icon_lol:.
Да ми речеше некој купи го бричов ќе уживаш после бричење додуша и за време мојот одговор ќе беше ти будала да не си ? :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
Не го менувам за ништо освен за понова верзија од него.

Значи да се разбереме прво. Има два вида патрони:
2302_1285_fusion%20power%20cartridge%204pk.jpg

Gillette Fusion Power. Овие се за бричот со батерија.

и другите:

2302_1283_Fusion%20cartridge%204pk.jpg

За бричот без батерија.

Значи види каква ти е гумичката на патроните. Ако ти е плава купувај си цело пакетче, ако ти е портокалова... кажи од каде купуваш. :)
Баш ќе прашам ......

Портокаловата гумичка е за тие со батерии а плавата за тие без.Јас утре ќе се бричам.:vozbud:(Многу ги фалиме али тоа е вистина не им правиме реклама) едноставно сме си задоволни од нивниот квалитет.А баш видов на нет Gillette Fusion Chrome од помодерните хромиран, има и со батерии и без,тој со батерии е 150 долари а тој без мислам 85 долари.Исто има и мало сијаличе шо свети ако ти снема струја дома кога се бричеш.Тежи помеѓу 250-300 грама мислам.
Gillette_Fusion_Power_Razor_1.jpg

Го има овај кај нас со амортизер? Или ќе почекаме уште некој месец?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom