- Член од
- 31 август 2008
- Мислења
- 1.853
- Поени од реакции
- 815
Абе нема поарно од вистински машки брич....овие ги користат гејовите во франсе и грисе
Ја имам бе ЈНА технологија....која ја користел дедо ми па сега ја ја користам....нема ни Р од рѓа...ко нова е гланц...JUS standards. Како титаниум да има..бе..а постара од 70 година....епа види ти сега.(значи има над 55 години сигурно).
Тоа е БИНГО...абе за 3 минути се бричам....(имам мерено),ама притоа небричен 2 недели!!!!
е сега деците се сечат оти не знаат како аголо да го подесат за да не се касапат....па фрлаат пара на нежниве...женствени ..кој знае што се..
Сум се бричел со тоа што ти го викаш вистински брич (берберскиот), сум се бричел со safety razor како тој 5-6 постови погоре, сум имал Wilkinson
Michael Schumacher и ги имам пробано сите Bic, Wilkinson, Gillette од тие за една употреба.
Ни еден од нив не ми дал подобри резултати и помалку иритација што ми е многу важно затоа што имам осетлива кожа и не ми е сеедно ако цела недела имам вцрвенета кожа на дел од лицето.
Fusion го имам 10тина дена и се имам бричено 5-6 пати за тоа време. Никогаш не сум видел подобро нешто. Може подобри резултати имаше само кога еден период користев Braun Series 7 машинка за бричење.
П.С.
Женствен брич за бричење на брада не постои .Тоа ти е исто ко да кажеш дека некој има женствен кур.