moskva_bojan
Kirk Hammett
- Член од
- 28 јануари 2007
- Мислења
- 470
- Поени од реакции
- 3
Ajde dajte mi sovet sto da kupam Gibson Les Paul ili Fender Stratocaster.Se raboti za kopii na ovie gitari i imaat isti zvuk kako i originalnite. Pa luge ajde pisete
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
moskva_bojan напиша:Ajde dajte mi sovet sto da kupam Gibson Les Paul ili Fender Stratocaster.Se raboti za kopii na ovie gitari i imaat isti zvuk kako i originalnite. Pa luge ajde pisete
Ljupco напиша:...ist zvuk kako originalite nama shansi da imaat ali se nadevam deka se priblizno dobri...koa kupuesh el gitara bez certifikat,ponesi nekoj so tebe sto svirel na takva gitara da ja proba zasto ima razni raboti sto treba da se pazat pri kupuvanje na kopii gitari...moj sovet ti e ako sakash dobra gitara da najdesh - da se potrudish da najdesh legnata gitara na staro ali dobra-suva...sekako bolje nego nova kopija...pozdrav i uzivaj u zvukot na sto i da odberesh poshto tie dve sto gi spomna imaat sosema razlichen zvuk,hvat i tehnika na svirenje...ako si ritam gitarista i sakash buka pogotema odberi Gipson,ako si tehnichar i solo player,te sovetuvam da odberesh Fender(poshto na fender nema utka-se se primetue ali zatoa te nagradue gitarata so nepovtorliv zvuk koj sto nema shansi da go izvadish na Gipson)...pozdrav brat.:helou:
moskva_bojan напиша:ne fala![]()
![]()
![]()
moskva_bojan напиша:dobro, ne bas isti zvuk slicen a inace ja bev pozadovolen od gibsonkata otkolku od fenderot. jas najveke sakam rok,a za toa na staro da kupam nema sansi bidejki imam kaj petorica otideno i toa gitarite rsum i mbea. izgrebani,bez lak. P.S: brat fala ti za sovetot