Генерален штрајк на СОНК

• Креатор на темата Креатор на темата alex-st
  • Време на започнување Време на започнување
P im M za dzabe stanuvav 3 dena!!!
Deneska vo Kocani vo sanatoriumot (gimnazijata) se uci i se strajkuva,
a strajkot se manifestira so skrateni casovi od po 10min... otpasea se...

Malku li im se 18000... moite, iako se diplomirani stvorenja ne zemat ni pola od niv pa ne pravat vakvi gluposti oni na glavata se kacija so tie plati...
Ne deka na mene mi se nogu uce de ali sepak gubam!!!

AMAN!!!!!!!!!

Eve gledam deka vo drugi opstini nekoi skoli rabotat, neko ne, ama vo Veles niedno osnovno ili sredno skolo ne raboti.....

Eve gledam deka vo drugi opstini nekoi skoli rabotat, neko ne, ama vo Veles niedno osnovno ili sredno skolo ne raboti.....
Истото важи и за Струга и браво за нив, бидејќи стојат на нивниот став, а не го менуваат секој ден како некои. Ги поздравувам и другите школи кои не работаат, не заради тоа што не одиме нашколо, туку затоа што бараат права, а за тоа ти е потребна храброст.

аман бе па тебе шо ти е не ти идат дома на врата да ти кажуваат!

Преиспитај се! Ај цело време пишувајте ,,еј ние учиме'', ,,леле сеа во саботи ќе учиме'' итн.. Смирете се а и ти капенату смири се :pos2:
:smir:

Офтопик мислења на форуми се бришат и понекогаш се казнуваат. Еден од играчница дури си доби денес перманент. Ајде да видиме дали ќе му текне на Мистичен да ја посети и оваа тема.

Мора да има ред! Поздрав за ова Џени :smir:

бојан користи ја опцијата измени...боље да го чуеш ова од мене него од модератор/админ...

онтопик....абе џабе се замараме, цела недела не се учи се знае уште од понеделникот...ама досадно е вака дома, ми се иде у школо:uvo::nesum:

Истото важи и за Струга и браво за нив, бидејќи стојат на нивниот став, а не го менуваат секој ден како некои. Ги поздравувам и другите школи кои не работаат, не заради тоа што не одиме нашколо, туку затоа што бараат права, а за тоа ти е потребна храброст.

Точно во Велес знам сигурно ни едно Основно и Средно училиште не изведува настава а баш ме нервираат едни учат едни не па чим сте се решиле ако покачат плати ќе биде и за вас не само за тие што штрајкувале.

Точно во Велес знам сигурно ни едно Основно и Средно училиште не изведува настава а баш ме нервираат едни учат едни не па чим сте се решиле ако покачат плати ќе биде и за вас не само за тие што штрајкувале.
Да точно така меѓутоа секој има право да си го искаже своето мислење...Е сеа неможе ако во едно училиште за штрајк се 20 професори/наставници,а двајца се против,да не се штрајкува и обратно...
Само проблемот е што професориве прават како ќе им текне,денес штрајкуваат утре не,ако веќе решиле да штрајкуваат нека си стојат зад тоа(изгледа како им свират така играат):toe::toe:

Преиспитај се! Ај цело време пишувајте ,,еј ние учиме'', ,,леле сеа во саботи ќе учиме'' итн.. Смирете се а и ти капенату смири се :pos2:
:smir:

јас смирен сум....али секој сака нешто да кажи..и за тоа е форумов....ти не мора одма да ги караш..:smir:

јас смирен сум....али секој сака нешто да кажи..и за тоа е форумов....ти не мора одма да ги караш..:smir:

Ги карам дека се повторуваат а заради тоа новостите касно доаѓаат до израз :smir:

е добро ај кажете сега шо има ново пошо пред малце станав од спиење па ништо не знам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom