Генерален штрајк на СОНК

• Креатор на темата Креатор на темата alex-st
  • Време на започнување Време на започнување
GirliciouS.

Sigurna si deka vo Georgi D. nema da ima nastava do pon?

абе чек а шо очекуваш ти од вале?! да се замара секој ден да се учи или не?!
најлесно и е да каже дека до понеделник не се учи и готово :) така да уживај и пливај :)

Абе ссс-столица вие учите у хемиско??? јас понеделникот не се појавив, вторникот беа 10 души у цело школо / си отидов...денес не ни станав, во 12 се разбудив...а не сум прашал дали имало настава....

бајдвеј знае некој што се дешаало у пТТ владо тасеФски????

mwa до зеро :pos::pos::pos:

Абе ссс-столица вие учите у хемиско??? јас понеделникот не се појавив, вторникот беа 10 души у цело школо / си отидов...денес не ни станав, во 12 се разбудив...а не сум прашал дали имало настава....

бајдвеј знае некој што се дешаало у пТТ владо тасеФски????

mwa до зеро :pos::pos::pos:

Не учат.:smir:

абе какво учење шо зборате сите....еве гледам секаде коментари оставени да се учи...пффф закон е вака....дури после нова год да се почни ке биди најубо....знам тешко им е на бубалките ама шо да се прај...појаки сме:vozbud:

во хемиско не учевме во понеделникот не бев во вторникот бев само еден час и дома ајде и така

абе какво учење шо зборате сите....еве гледам секаде коментари оставени да се учи...пффф закон е вака....дури после нова год да се почни ке биди најубо....знам тешко им е на бубалките ама шо да се прај...појаки сме:vozbud:

Нели сега си така поголемо типче со ова што го кажа...:tapp: Ке осеташ колку е закон во сабота да се учи...

Бај д веј, ај сега да видиме што ке кажат, вестите почнуват.

Нели сега си така поголемо типче со ова што го кажа...:tapp: Ке осеташ колку е закон во сабота да се учи...

Бај д веј, ај сега да видиме што ке кажат, вестите почнуват.

не сум одел никогаш во сабота па нема ни сега.......:tapp: ....

Сега кажаа. Дојчин вика продолжуваме со штрајк...:vozbud:
А пак ние се буниме за да учиме..:nesum:
Утре некои училишта ќе го прекинеле штрајкот, барем така најавуваат ама не ми се верува.
А да, и кажаа дека училиштата шо не штрајкуваат ќе биле казнети:pop:

закон.. го обожавам Дојчин...:pos2:

До Петок сигурно не сме у школо, за од Понеделник незнам

Дојчин за претседател :pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom