Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ууух,ти па ќути сега...Знаеш како ми се оди на скара Кај Злате,а?Наредниот пат кога доаѓам во Скопје,одам таму право :pos2::pos2:Какво решавање, ќе идат на скара Кај Злате.
Мие не учимосега утре се учи или не?
Од Прилеп, пола директори повикуваат децата да се вратат во училиштата, а пола ги нема. Кој хаос е значи...![]()
Од средно Чешело и Рио од гимназија. На телевизија бе, ова шо е на кабловскиве локалнава како се вика. Сега имаше, пред полсат. :tv:Кои директори бе?Чешелко наш колку што знам не нема викнато![]()
АБе најдобро е да се јавите кај класниот и он да ви каже.
Ја се јавив 2 пути и ми рече недоаѓај за џабе...
Јави се на 188, гимназија Јосип Броз Тито на улица Димитрие Чуповски бб. Ќе ти дадат број, прашај. Никој не знае се` уште.во јбт ќе се учи?
Од средно Чешело и Рио од гимназија. На телевизија бе, ова шо е на кабловскиве локалнава како се вика. Сега имаше, пред полсат. :tv:
Од основно од Гоце Делчев, Кире Гаврилоски и уште некое беше.
3 ден по ред ќе падне спиење и многу убаво ми доаѓа...Но од една страна тоа другото дека треба да одам во саботи ме полудува !Исто кажаа не вестиве на А1. Спиење ќе падне утре :kez: