Генерален штрајк на СОНК

• Креатор на темата Креатор на темата alex-st
  • Време на започнување Време на започнување
Ај пред да наставите со препукување-знае некој што се дешава?Еве многу викаат ќе го прекинеле штрајкот?
И ја така слушнав, но прекинат е само во неколку школи, а не насекаде.

Латас вика 50% од школите почнале да работат, Дојчин вика дека и тие што работеле се приклучиле на штрајкот...

Латас е ВМРО-вец невиден....Затоа јаде гомца за да се прекине штрајкот...

Значи продолжува штрајкот еве и вести гледав изгледа владата пушта дезинформации...

Еве на вестите на А1:

Влада вели дека дека 2/3 од школите работат нормално. СОНК сите штрајкуваат :pop:

Да им тиит и на владата и на СОНК. Овој штрајк е хаос. Не се знае ниту дали ке се учи, ниту дали ке се штрајкува.

Дан знае некој до кога ќе трае штрајкот... ја слушнав до нова година па затоа :toe:

Епа јас не идам утре. Па нека ми каже нешто класната после зубите низ гз ќе и ги извадам :jaj:

Епа јас не идам утре. Па нека ми каже нешто класната после зубите низ гз ќе и ги извадам :jaj:
А ќе и викаш ''добар ден''?

Иначе како што можеме да видиме, во државава не може да се организира ни штрајк.

нас денеска ни рекоа ако сонг штрајкува вие одлучувате дали ќе дојдете на школо или не ваш проблем е тоа кога ќе престане да штрајкува тогаш

Абе ако имаше прекин на штрајкот сите телевизии ќе кажаа директно - Штрајкот е прекинат, а не да викаат едните овака, другите онака.
Затоа, засега - штрајкот продолжува.
А бидејќи веќе навлегуваме во последната четвртина во денот извесно е дека штрајкот продолжува и утре.

I site da ne otideme u skolo utre, vladata ke kaze deka site sme otishle,za da otidat tie sho ne otishle....

[Toj so ne ja svati recenicata,neka ja proctia 2pati]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom