Генерален штрајк на СОНК

• Креатор на темата Креатор на темата alex-st
  • Време на започнување Време на започнување
да, затоа 5 саботи до нова година ќе има...прекрасно :tapp:

Абе кој 5 саботи кој те лажел,дај не измислувајте само.Убаво се сеќавам пред 3-4 години кога беше штрајкот цел месец не учевме од крајот на Јануар до средината на Февруар негде,па после си ја завршивме годината и се беше ок.Две саботи мислам дека отидовме и толку беше.Што ви е со тие саботи,плус не верувам дека ова ќе трае поише од една недела,такада без гајле.

најлупаво е што морам да учам зошто после 9-10 ке кажат конечна одлука:(
седам дома а нема уживање:nesum:

Абе кој 5 саботи кој те лажел,дај не измислувајте само.Убаво се сеќавам пред 3-4 години кога беше штрајкот цел месец не учевме од крајот на Јануар до средината на Февруар негде,па после си ја завршивме годината и се беше ок.Две саботи мислам дека отидовме и толку беше.Што ви е со тие саботи,плус не верувам дека ова ќе трае поише од една недела,такада без гајле.

никој не ме лажел, така се зборува...дај боже да е како тогаш, зар мене ми се оди на настава во денови наменети за одмор :tapp:

е да ти ебам штрајкот професорите вмровци што се држат часови а другите си седат у канцеларија си ги држат,

Конечна одлука е дека штрајкот продолжува.Преговорите се во мирување,такада што чекаш после 9-10???Не може чудо да се деси....

ако кажат после 9-10 дека ќе се оди не одам.
ич не ми е гајле, ќе кажам дека не слушам вести толку доцна :)

мада не може да кажат, зошто штрајкот дефинитивно продолжува и не може ако до сега не кажале да кажуваат на полноќ

никој не ме лажел, така се зборува...дај боже да е како тогаш, зар мене ми се оди на настава во денови наменети за одмор :tapp:

Абе остај ти што се зборува,у оваа држава секој што сака и како му одговара си зборува.Почекај да видиш што стварно ќе биде,не празни муабети....:smir:

Чекајте да ги слушнеме и овие од А1, тие го пикаат носот сегде.

После 9-10?Оправдано ти е да не научиш, можеш и да не појдиш на училиште.Никој не е должен да гледа вести и да следи ситуација..и не може тогаш да се реши, засега штрајкот продолжува.

ако кажат после 9-10 дека ќе се оди не одам.
ич не ми е гајле, ќе кажам дека не слушам вести толку доцна :)

мада не може да кажат, зошто штрајкот дефинитивно продолжува и не може ако до сега не кажале да кажуваат на полноќ

На сите вести кажаа,преговорите се во мирување.Како може да се смени нешто ако нема преговори.Само со преговори може да дојдат до решение,сега за сега такво нешто нема и крај.

Ќе постирам само една слика:

f_dojcinmesijm_c1980bc.png

:vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom