Генерал Борка

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
15 јули 2007
Мислења
16.490
Поени од реакции
8.673
Пред некој ден на фејсбук ми се појави некаква си информација од некој од порталиве за некој си Генерал Борка кој снима видеа некој за на јутјуб и ајде го погледнав

Не знам кој му е филмот на човеков :facepalm:

Ова е уметност бе !
Не е ова за секој, само за тие со префинет вкус :)

Оглупавев после видеава...

Ова е уметност бе !
Не е ова за секој, само за тие со префинет вкус :)
Многу вакви уметници заборавиле институциите да ги обезбедат со нова адреса на живеење како „ЈЗУ Психијатриска Болница Бардовци“, Бардовци бб Скопје, „ЈЗУ Психијатриска болница Демир Хисар“, Битолска бб или некоја од останатите вакви локации.
За доброто на сите.

Арно си викаат луѓево дека повеќе будали шетаат на улица отколку во болница..овој е класична лепенка оштрафена во мал мозок:vozbud:

Дечки не би требало да исмејувате некој ако не му ја знаете приказната :)

Колку што знам Борка се има борено во 2001-ва и има пост трауматични проблеми (PTSD по амерички). Од таму и прекарот (y)

Дечки не би требало да исмејувате некој ако не му ја знаете приказната :)

Колку што знам Борка се има борено во 2001-ва и има пост трауматични проблеми (PTSD по амерички). Од таму и прекарот (y)
Не ми е намерата да го исмејувам нити да го навремдам. Искрено не ни знаев дека има пост трауматични проблеми.

Се гледа не е до толку забеган човек, но не ми е јасно ипак што му е филмот со видеава. Зошто во некој видеа навредува некој луѓе или пцуе некој луѓе ?

Не праи видеа на каналот кај него нема ништо 11 месеци

Само господ и психијатар на овој можат да му помогнат.Греота.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom