- Член од
- 1 декември 2011
- Мислења
- 2.680
- Поени од реакции
- 3.053
Tli imam.12-13 годинки си?
Жити децата признај!
Kako Agnes ^^
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tli imam.12-13 годинки си?
Жити децата признај!
Glupav si.Ok,dear now let me alone.....
Mwa :**
Во право си за ова. И јас познавам девојче кое има 15 години а има дечко 27 години, тоа за мене е глупаво, ама на кој ќе кажеш. Па уште кога ќе речам на некое девојче: нели ти е глупаво да имаш дечко од 19 години? Оваа одма рипа и вика дека не сакала дечко од нејзина генерација зашто ќе се чувствувала дека е во врска со дечко од забавиште, која глупосте вака .. јас сум генерација 1995 , но игравме џамлии , жмурка , фудбал у мало , се тепавме како помали за да се види кој е појак итн.... машките од мојата генерација можам да кажам дека не израснавме на компјутер туку на улица во маало.
а инаку околу девојчињава од мојава генерација се бетер од машките речиси во секој поглед , многу е поголема веројатноста во кафич да видиш девојче од моја генерација дрво пијано отколку машко , сите се на штикли 20цм , шминка едно кило итн..
инаку од мојава генерација речиси сите девојчиња имаат дечковци од 17 па се до една моја сокласничка која има дечко 27 години , има само едно девојче од наша генерација кое има дечко иста генерација , мене ми е глупаво да се мувам со девојче 8 одделение , нели му е глупо на тој 27 годинеш да оди се девојче 2 година тоа едноставно со еден збор се нарекува ПЕДОФИЛ , причината заради која е девојчето оди со 20+ години е тоа што тој има кола , има пари итн. е затоа нашата генерација машки не може да фати женска од иста генерација , и затоа повеќето сакаат брзо да пораснат и да одат во кафич да пијат Џони Вокер на сепаре итн. затоа што речиси сите девојчиња денеска на тоа се ложат ( пари , злато , коли ... ) и тие деца што родителите имаат подлабок џеб тоа и го дозволуаат и ја прават лошата слика на нашата генерација