Генерација 96-та

Ok,dear now let me alone.....
Mwa :**
Glupav si.
Glupav si.
Glupav si.
Glupav si.
Glupav si.
Glupav si.
Glupav si.
Glupav si.
Glupav si.
Glupav si.
Glupav si.
Glupav si.
Glupav si.
Glupav si.
Glupav si.
Glupav si.
Glupav si.
Glupav si.
Glupav si.

Does this count as annoying? ^^

е вака .. јас сум генерација 1995 , но игравме џамлии , жмурка , фудбал у мало , се тепавме како помали за да се види кој е појак итн.... машките од мојата генерација можам да кажам дека не израснавме на компјутер туку на улица во маало.

а инаку околу девојчињава од мојава генерација се бетер од машките речиси во секој поглед , многу е поголема веројатноста во кафич да видиш девојче од моја генерација дрво пијано отколку машко , сите се на штикли 20цм , шминка едно кило итн..
инаку од мојава генерација речиси сите девојчиња имаат дечковци од 17 па се до една моја сокласничка која има дечко 27 години , има само едно девојче од наша генерација кое има дечко иста генерација , мене ми е глупаво да се мувам со девојче 8 одделение , нели му е глупо на тој 27 годинеш да оди се девојче 2 година тоа едноставно со еден збор се нарекува ПЕДОФИЛ , причината заради која е девојчето оди со 20+ години е тоа што тој има кола , има пари итн. е затоа нашата генерација машки не може да фати женска од иста генерација , и затоа повеќето сакаат брзо да пораснат и да одат во кафич да пијат Џони Вокер на сепаре итн. затоа што речиси сите девојчиња денеска на тоа се ложат ( пари , злато , коли ... ) и тие деца што родителите имаат подлабок џеб тоа и го дозволуаат и ја прават лошата слика на нашата генерација
Во право си за ова. И јас познавам девојче кое има 15 години а има дечко 27 години, тоа за мене е глупаво, ама на кој ќе кажеш. Па уште кога ќе речам на некое девојче: нели ти е глупаво да имаш дечко од 19 години? Оваа одма рипа и вика дека не сакала дечко од нејзина генерација зашто ќе се чувствувала дека е во врска со дечко од забавиште, која глупост :facepalm:. Значи на нив им се важни годините отколку љубовта.:confused:

Хаха што врска има која генерација си?

Still proud of generation 95 :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom