Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jas sum 94, I sega?признавам до 91 евентуално 92ра.. натаму се други деца : )
Коњак од онај албанскион поблаг е тојАлооооо!!!!!!
Тоа е така... тоа се тие години, еве, и мојата генерација беше таква...
Можеби не беше Џони Вокер, беше коњак... ако ме сфаќате...
Така било, така и ќе биде!
Не им кажале воопшто. Се им допуштаат. Имам помали братучеди и гледам што се случува.Блаблабла. Родителите не се целосно криви. Децата учат од улица, од друштво. А тоа ги направило вакви. Сигурно родителите не им кажале така да се понашаат туку само што да не прават. А ако не успеале родителите, не значи дека вака треба да се понашаат, туку се понашаат како што можат. Тоа е колку им фаќа кликерот на самите деца.
Oof, ti sea da bese tinejdzer, prv kje duvase mara, ne poso sakas, nego posto e "in".Блаблабла. Родителите не се целосно криви. Децата учат од улица, од друштво. А тоа ги направило вакви. Сигурно родителите не им кажале така да се понашаат туку само што да не прават. А ако не успеале родителите, не значи дека вака треба да се понашаат, туку се понашаат како што можат. Тоа е колку им фаќа кликерот на самите деца.
Абе јас вас ве жалам, ние у наше време си живеевме по пештери си игравме со мајмуни, ехеееј кога бегавме од лавови адреналин те пука, па ондак кога крадевме банани од соседното племе хехехе. Тоа е детство, ама изгледа вие ќе се сеќавате само на флиперите, сликичките и слични модерни глупости што ги имате![]()
I sto?
Kako demek fliperite, slikickite I sl ne se gluposti?
Zaso site si se precenuvame ne znam??
So Johnny Walker iskacale, pa normalno, deca se.
Mesto nivnite da gi vospituvaat po doma, tie I'm e gajle, so prijatelite vo Etno selo.
Decava gi odgleduvaat nivni babi I dedovci? Baba mi sto se razbira od iskacanje? Sto znae taa sto praat decata navecer koga ke izlezat?
Znam za semejstva cii deca gi odgleduvaat bebisiterki. Bukvalno.
I plakjaat na zenata golemi pari, deteto spie kaj nea doma, jade kaj nea, uci kaj ne. Zivee so nea, a ne so majka mu I tatko mu.
Katastrofa se roditelite, a ne decata.
Decata, 15-16 godisni gi osuduvate, kako bozem oni TREBA da imaat mozok -.-
Retko koj I od vozrasnite ima mozok, pa vie najdovte za decata da zborite.