Гејлада-секој ден во секој поглед се повеќе и повеќе напредува!

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.115

ДЕНЕС протести, ранети и уапсени имаше на пристаништето во Пиреја, каде што од Крит пристигнаа земјоделците со своите трактори, за да протестираат во Атина.Производителите пристигнаа со бродови утринава и планираа протест со трактори кон министерството на земјоделство. Полицијата ги спречи , огради и употреби солзавец.
Во инцидентите настрадал пратеникот од ПАСОК, а многу од земјоделците имаат потешкотии со дишењето.
До моментот се задржани во станица четворица.
“Ги чекаме земјоделците од Крит со достоинство и сериозност, за да го започнеме разговорот”, рекол заменик-министерот за земјоделие Михалис Пападопулос.

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ВИДЕОТО - што се случува таму долу јужно.
КЛИК

Имате и 2 Live camera Клик

абе ова земјоделциве јаделе ќотек зс протестирале на државен празник не за друго :)

Ваква ли европа сакам. За ова ли веќе 20 години реформи правиме. А уште некои ни викаат без европа сме немале иднина ,а со ваква европа имаме иднина.

Македонија СЕКОГАШ ИМАЛА И КЕ ИМА ИДНИНА.(но не ваква)

Ваква ли европа сакам. За ова ли веќе 20 години реформи правиме. А уште некои ни викаат без европа сме немале иднина ,а со ваква европа имаме иднина.

Македонија СЕКОГАШ ИМАЛА И КЕ ИМА ИДНИНА.(но не ваква)

Kakvi reformi ti si videl alal ti vera!!!
Kaj nas na scena bese i seuste se odviva najgolemata pljacka iliti grabez na Makedonskiot Narod i Makedonskata Drzava od strana na onie koi se zakolnale deka ke rabotat na nejziniot napredok i blagosostojba.
HAHAHAHAHA reformi,tranzicija ,demokratizacija, ednakvo pljackozacija na opstestvoto!!! :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

абе ова земјоделциве јаделе ќотек зс протестирале на државен празник не за друго :)

Не! туку земјоделциве јаделе ќотек бидејќи владата ние ја нервираме ама неможе на нас па тие си го добија.:toe:

лулка на демократијата а? :) :nesvest::tapp:
али на тиранијата ќе да беше....:tv:

Оооооуууу јееееееаа .....хахаха ај малку сеир да мавнам на live-stream-от:vozbud:

Само пари да им снема, таа вавилонската блудница да ја погоди ептен кризава, Грците ќе се изедат меѓу себе.
Имав прилика да видам како Грци разговараат за политика, мислев ќе се заколат.

На Европа им требаат јебените грци и нема да дадат да рикнат се одека самата таа не рикне.

Критјаните се шампиони !!!
Родени анархисти.
100% различни по карактер,сурат,мислење...начин на живот од континенталните грци.
Недоверливи и резки у контакти со надворешни...
сплотени и обединети помеѓу себе...

тие се на Господа бељата ако се закачиш со нив.
Ќе се расправаат до бесвест,дур може.
Сметајте дека ова е само прва рунда.
А наредните... владата во Атина со сигурност ќе ги изгуби.
Никој... ама апсолутно никој до сега не излегол на крај со критјаните.

Kakvi takvi,za nas sekakvi se ama edno moram da im priznam na gejcive koga se raboti za rabotnicki prava ne ebat ziva sila i nasite ,zemjodelci,stocari,rabotnici bi mozele dobra lekcija da naucat od niv kako se brani pravoto na dostoinstven zivot.
Borbeni se do kraj koga se osekjaat zagrozeni za razlika od nasive koi sekogas sakaat nekoj drug da im ja zavrsi rabotata.
Za zalenje sme si grehcinja teski i na sebe i na boga pa ne i ni cudo sto ne ebat u zdrav mozok dve partii polni 18 godini so edni te isti prikaski.

Има нешто ептен диво во овие луѓе, тешко е да се опише, но ваква базна негативна енергија не сум видел ни во некои земји на Африка каде што имало конфликти.

Гарфилд: На ЕУ може и треба Поранешната Отоманска Провинција Грција, но како што се продлабочува кризата во ЕУ, така паризитот ПОПГ ќе се распарува одвнатре. Секој паразит е зависен од телото од кое што опстојува, па се надевам Русија, Америка или Кина што повеќе да ја сардисаат ЕУ економски.

Кина (и Јапонија) игра многу јако со маниупулација на својата валута при што и задава удар на Америка, но во крајна линија кризата се шири од Америка во ЕУ и таму ќе го има завршниот удар - барем така се надвеам.

А на криминалната олигархија која што владее со ПОПГ и станува јасно дека тешко ќе може да ја пренасочи негативната народна енергија кон Македонија или Турција. Но сепак не е исклучено да направат радикални чекори.

Критјаните се шампиони !!!
Родени анархисти.
100% различни по карактер,сурат,мислење...начин на живот од континенталните грци.
Недоверливи и резки у контакти со надворешни...
сплотени и обединети помеѓу себе...

тие се на Господа бељата ако се закачиш со нив.
Ќе се расправаат до бесвест,дур може.
Сметајте дека ова е само прва рунда.
А наредните... владата во Атина со сигурност ќе ги изгуби.
Никој... ама апсолутно никој до сега не излегол на крај со критјаните.

In zakaj bi to mene moralo zanimati da se cegani med sabo žrejo kot zveri?
Aha, seveda, zaradi `evropske` solidarnosti!

А ова за црногорците ти е класика!
Ебати тоа племето геџоваско блесаво!
Сите се глупи, само шумадиските свињи биле паметни!
Јес да ме љутиш ал ме и веселиш!
:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom