Ѓаволот ги сруши кулите близначки

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
не бе...тој беше зафатен во тој момент...му помагаше на *phoenix* да си го запали огнот..:wink:

добро е,со тоа е избегната поголем катастрофа:mist::star:

ZOTE007 (18 hours ago) 0 Reply | Spam
UFO = Lucifer

lol ZOTE U RULE ! 007

Ова Зотево умен момак е многу еј. Ја му се воодушевуем на интелигенцијата, мора да му е надпросечна.

Јас знам зашто вие не верувате бидејќи сте иста сорта или поточно кажано сте од тој лукав род на темната страна што значи и вие сте како него. јас не го измислив ова туку тоа го забележиле многу американци и тв куќи па и дневен весници од америка. Ако све ова зезањево кон мене е упатено само затоа што го постирав овде видеото тоа значи дека вие и на нив им се смеете а тоа се стручни луѓе и народ кој е високо интелегентетн и напреден во секоја смисла на зборот и не може да биде на рамниште со вас кои сте ограничени и прости исто како што е и темната страна - ѓаволот.

јас можеби погерешно се изразив дека лично тоа ѓаволот го направил, повеќе мислев на неговите слуги кои можат да бидат од доктори до адвокати и прецедатели на држави или банкари но та е исто како тој да го изрежирал овој настан затоа што темната страна тоа и е цел да владее со светот и да пролива невина крв.

Јас знам зашто вие не верувате бидејќи сте иста сорта или поточно кажано сте од тој лукав род на темната страна што значи и вие сте како него. јас не го измислив ова туку тоа го забележиле многу американци и тв куќи па и дневен весници од америка. Ако све ова зезањево кон мене е упатено само затоа што го постирав овде видеото тоа значи дека вие и на нив им се смеете а тоа се стручни луѓе и народ кој е високо интелегентетн и напреден во секоја смисла на зборот и не може да биде на рамниште со вас кои сте ограничени и прости исто како што е и темната страна - ѓаволот.

јас можеби погерешно се изразив дека лично тоа ѓаволот го направил, повеќе мислев на неговите слуги кои можат да бидат од доктори до адвокати и прецедатели на држави или банкари но та е исто како тој да го изрежирал овој настан затоа што темната страна тоа и е цел да владее со светот и да пролива невина крв.

Колку пати да ти кажам да не користиш ваков филозофски речник,кој е претежок за нас обичните луѓе.

Глупи сте и покрај факти и докази што не можете или не сакате да верувате на цврстите докази. Тоа со еден збор се нарекуваат неверници.

еве јас од истото видео со помош на алтка за сликање прво го паузирав видеото на 37 секунди и после ја добив оваа слика. иста така е направено и на првата страна што го поставив видеото. значи ништо не е случајно и сите тие слики се само знаци кои потврдуваат кој го извршил или кој имал улога во извршување на нападот.

24o0krd.jpg

Брат, шала на страна, нај исрекно, од се срце ти го кажувам ова, значи, не злонамерно, ништо лошо не ти мислам..Само сметам дека треба да посетиш доктор..кажи му дека не се осеќаш добро..и одма ќе те среди..

Ова Зотево умен момак е многу еј. Ја му се воодушевуем на интелигенцијата, мора да му е надпросечна.

Високо под нулата..

Слатко ѓаволче, ваљда е син на некој поголем ѓавол, што ли му направил кога дознал дека бутнал 2 згради, naughty boy :kesa:

јас можеби погерешно се изразив дека лично тоа ѓаволот го направил, повеќе мислев на неговите слуги *(ова во срце ме погоди:nesvest:) кои можат да бидат од доктори до адвокати и прецедатели на држави или банкари но та е исто како тој да го изрежирал овој настан затоа што темната страна тоа и е цел да владее со светот и да пролива невина крв. *(вау еј:uvo:)
добро бе бате...тој ѓаволот изглеа само во америка прај пустош...а пошо ти вака ми изглеаш како да си го видел,како лично да го познаваш,дај викни го и накај нас да напрај нешо,па можеби ќе согледаме дека твоите тврдења се вистинити....:smir:
yeah right..:pos2::pos2::pos2::pos2:

you have issues man:nesum:

Брат, шала на страна, нај исрекно, од се срце ти го кажувам ова, значи, не злонамерно, ништо лошо не ти мислам..Само сметам дека треба да посетиш доктор..кажи му дека не се осеќаш добро..и одма ќе те среди..

Абе не иде он на доктори. Не збори такви ствари, ЗОТЕ веруе дека и они са испратени од ѓаволот лично.

Pope_fire.jpg

Во медиумите имаше еден феномен. Се вика Pope Fire. Дали е истото како кај кулите а Зоте?

абе какоф ѓавол какви бакрачи ... се е од АДАМ и ЕВА....

уствари можи зад ова и жена да се крија .... море не можи сигурно е така ... е видете и сами ѓаоло од жени најмногу се плаши бе ...

шала на страна .. не верувам во ова ...иако изгледа интресно :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom