Garena Општо

• Креатор на темата Креатор на темата LimpeX
  • Време на започнување Време на започнување
Хелп!!!
До сеа се си идеше најнормално ама у последно време на секоја партија порано или покасно ми праи дисконект од нишо!!Имам и интернет и све не ливнал хостот само така од чиста мира пише You have been disconnected! фала :helou:

Хелп!!!
До сеа се си идеше најнормално ама у последно време на секоја партија порано или покасно ми праи дисконект од нишо!!Имам и интернет и све не ливнал хостот само така од чиста мира пише You have been disconnected! фала :helou:

Па да хостот има drop hack :) и затоа така :)

Па да хостот има drop hack :) и затоа така :)

абе тој шо хосташе ми е школкси и нема хак ја го прашав...
ама биваше ли кај секој хост шо ке влезам да има таков хак??
Weird!!

Ако може некој да ми каже сто се тоа тунели и како се стават?Почетник сум на гарена.:)

Хелп!!!
Ае бе малце помош!

Ае бе малце помош!

Ух, може те сецнал интернетот за момент, али највероватно е гарената, знае да праи проблеми, и мене ми се има случувано, али не толку често ко на тебе..

Кај мене денес се укочва гарената на checking client version :toe:

до мене е нешто или и други го имаат истиот проблем

Имат и други проблем.Јас немам али други 5-6 се жалат на истиот проблем.

Ако може некој да ми каже сто се тоа тунели и како се стават?Почетник сум на гарена.:)
кога ке влезеш во некоја соба нели има листа од лева страна на useri кој се во таа соба најди го тој на кого сакаш да му дадеш лев клик и tunnel

Шо ако имам инсталирано пач и апдејтови за eurobuttle а сакам сега g arena да инсталирам.Ќе ми испоремети ли во инсталација?Ќе можам ли и двете да ги играм??

Шо ако имам инсталирано пач и апдејтови за eurobuttle а сакам сега g arena да инсталирам.Ќе ми испоремети ли во инсталација?Ќе можам ли и двете да ги играм??

Garena нема врска со б нет сосема посебен софтвер ти е и можеш двете да ги играш. :smir:

Абе да не знае некој шо е проб ного време не бев играл на Garena и некни си направив нов акаунт и нели играм дота околу цела нед а заглаван сум на многу малко пред 3ти левел направив нов акаунт пак тама заглавив и со денови играм нејке да мрдне...Да не знае некој што е раб?

Играше некој денес на Гарена ... јас цел ден пробувам да се логирам но ми пишува Connect server failed ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom