S
StormRage
Гостин
па јас сум за фјури посебно заради Titan's Grip... многу дмг...
мислења удолу
мислења удолу
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aбе кој титан грип бе...заради еден талент ке си упропастуваш цел демејџ а ? иди си армс господ да те види...СИ имаш еxecute у комбат , мортал страјк, со последниот талент од армс ке праис сол и у ПВП и у ПВЕ....слушај ми збор стај се армс нема да зажалиш... eve ti arms warrior pa vidi si http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Magtheridon&n=Gozá [ а бај д веј... со титан грип е катастрофа... мн споро ке маваш абе едноставно армс си е боље ]
У на другар ми гилдот на јог-сарон овие денови покушаат да го утепат има еден фјури вариор али 6-7 е на дпс..прв е или рогот или магот или ретро пала :helou:
не е прв... 2-3 е
a zosto pak dialos e prv na dps na yogg od adrastus III na skullcrasher ? samo 1 se sluci da go pomine lockПа ни таму не смее
Во принцип, зависно од тепачката...
1 Рог
2 Маг
3 Маг
4 Ворлок
5 Хантер
6 Ворлок
7 Фјури
8 Рог
9 Баланс Друид
и тоа во тепачки каде јас како ворлок треба да мрдам многу...или па кај Мирмирон каде што треба да танкам во втора фаза.
Инаку кај Јогсарон кога веќе зборуваме, не се случило БИЛО КОЈ да биде пред ворлоци...ама БАШ никој. Ако ворлок е под трето место, кикајте од гилд и нека почне да игра тетрис ако не...полесно е. Треба да си ретардињо на таа тепачка да не бидеш прв во дпс дека клетвите ти се претежни инстант. Можеш да ги касташ и ако не си свртен кон босот. А Drain Soul знае да удри и до 20 иљади ако ми се упалат тринкетите.