Fury или Arms Warrior?

• Креатор на темата Креатор на темата StormRage
  • Време на започнување Време на започнување
S

StormRage

Гостин
па јас сум за фјури посебно заради Titan's Grip... многу дмг...

мислења удолу

Aбе кој титан грип бе...заради еден талент ке си упропастуваш цел демејџ а ? иди си армс господ да те види...СИ имаш еxecute у комбат , мортал страјк, со последниот талент од армс ке праис сол и у ПВП и у ПВЕ....слушај ми збор стај се армс нема да зажалиш... eve ti arms warrior pa vidi si http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Magtheridon&n=Gozá [ а бај д веј... со титан грип е катастрофа... мн споро ке маваш абе едноставно армс си е боље ]

Aбе кој титан грип бе...заради еден талент ке си упропастуваш цел демејџ а ? иди си армс господ да те види...СИ имаш еxecute у комбат , мортал страјк, со последниот талент од армс ке праис сол и у ПВП и у ПВЕ....слушај ми збор стај се армс нема да зажалиш... eve ti arms warrior pa vidi si http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Magtheridon&n=Gozá [ а бај д веј... со титан грип е катастрофа... мн споро ке маваш абе едноставно армс си е боље ]

Затоа на дпс листа први се Фјури вориори. Дека армс е боље, нели? :)

У на другар ми гилдот на јог-сарон овие денови покушаат да го утепат има еден фјури вариор али 6-7 е на дпс.. :toe: прв е или рогот или магот или ретро пала :helou:

Ретри пала прв на дпс :uvo: Што гилд ќе беа ......или нема хантери и ворлоци во него?

Знам само дека армс се игра ПВП а Фјури ПВЕ (барем така беше порано). Не ја познавам доволно ДПС страната на воините. А тенковите ги имав проучено до последниот детал пошо бев хилер и работата така ми беше полесна а и поинтересна.

У на другар ми гилдот на јог-сарон овие денови покушаат да го утепат има еден фјури вариор али 6-7 е на дпс.. :toe: прв е или рогот или магот или ретро пала :helou:

Ако на Јог-Сарон, рогот е подобар од Ворлок....тогаш ебеш ти таков гилд. Првиот кил на Јог-Сарон во Хард Мод беше баш поради тоа што во рејдот имаше 5 ворлоци афликшн дека под 25% (трета фаза) Drain Soul прави тик по 16к демиџ :) па да видам рог да прави поголем дпс од тоа. А шо вика Слобо па...Ретри пала на први пет....море ќе го бришам ворлокот кога ќе ми се деси такво нешто да ме тепа ретри пала во ПвЕ :)

абе армс е за PvP според мене.
фјури ти е повеке за раидинг.

Ако е паладин прв на дпс одма гилд дисбанд се прави.Или хантерите/ворлоците биле афк цела борба.На Loatheb теравме за ачивментот ( али поеба хантер еден со мулти шот) хантерот извади 9,2к дпс ( Internet со џгуњаво е на The Maelstorm),a ретри паладин што имаше 1(full T 8.5) само (не ни треба повише,единствена нивна корист во раидот е за појак BoM,за Divine Sacrifice на одредени босови (XT-002 hard mode....) , за тој бафот со Judgment што ти дава мана на цел рајд и за +3% crit.

Паладин ни под разно не треба да биде прв на дпс,освен ако не е погинат цел останат дпс состав.

не е прв... 2-3 е

Па ни таму не смее :):)

Во принцип, зависно од тепачката...

1 Рог
2 Маг
3 Маг
4 Ворлок
5 Хантер
6 Ворлок
7 Фјури
8 Рог
9 Баланс Друид

и тоа во тепачки каде јас како ворлок треба да мрдам многу...или па кај Мирмирон каде што треба да танкам во втора фаза.

Инаку кај Јогсарон кога веќе зборуваме, не се случило БИЛО КОЈ да биде пред ворлоци...ама БАШ никој. Ако ворлок е под трето место, кикајте од гилд и нека почне да игра тетрис ако не...полесно е. Треба да си ретардињо на таа тепачка да не бидеш прв во дпс дека клетвите ти се претежни инстант. Можеш да ги касташ и ако не си свртен кон босот. А Drain Soul знае да удри и до 20 иљади ако ми се упалат тринкетите.

Што рече еден коа беше тбц... ако прашаш луѓе дали ќе земет Season 1 Arms Warrior или Tier 3 Fury Warrior тие рече ќе изберат армс... а иначе баткава на фјури со некој летер армор од илидан и варглејвојте праеше лом негде преку 2400 арена рејтинг имаше и пвп беше лудница по бг

kakov titan's grip be namesti na arms mozes da ubies nekoj za 3 sekundi so bladestorm :)

Па ни таму не смее :):)

Во принцип, зависно од тепачката...

1 Рог
2 Маг
3 Маг
4 Ворлок
5 Хантер
6 Ворлок
7 Фјури
8 Рог
9 Баланс Друид

и тоа во тепачки каде јас како ворлок треба да мрдам многу...или па кај Мирмирон каде што треба да танкам во втора фаза.

Инаку кај Јогсарон кога веќе зборуваме, не се случило БИЛО КОЈ да биде пред ворлоци...ама БАШ никој. Ако ворлок е под трето место, кикајте од гилд и нека почне да игра тетрис ако не...полесно е. Треба да си ретардињо на таа тепачка да не бидеш прв во дпс дека клетвите ти се претежни инстант. Можеш да ги касташ и ако не си свртен кон босот. А Drain Soul знае да удри и до 20 иљади ако ми се упалат тринкетите.
a zosto pak dialos e prv na dps na yogg od adrastus III na skullcrasher ? samo 1 se sluci da go pomine lock

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom