Staufer
Драган Богдановски
- Член од
- 17 јануари 2008
- Мислења
- 16.864
- Поени од реакции
- 23.025
Ne sve sto se pisuva e tocno. Dembele demek imal vecera so nego na kraj ispadna fake news.Пеп многу по вечерите![]()
Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne sve sto se pisuva e tocno. Dembele demek imal vecera so nego na kraj ispadna fake news.Пеп многу по вечерите![]()
Џордан Амави од Астон Вила во Севиља.[DOUBLEPOST=1499497674][/DOUBLEPOST]Ромелу Лукаку од Евертон во Манчестер Јунајтед.[DOUBLEPOST=1499499674][/DOUBLEPOST]се да им ебам и на Џордан Амави и на форумов што ги спојува мислењата!
Амави многу лошо ја скрши ногата и ја испушти цела сезона, не играше ни на квалификациите за Франција за U21 колку што памтам, сигурно не е дозалечен како што треба.Амави падна на медицински и ништо од трансферот.
Лаказет ќе ја носи легендарната 9ка на Арсенал
![]()
James Rodriguez agent Jorge Mendes has instensified talks with Bayern to get a deal done before Real Madrid travel to USA today [AS]
Bayern and Real Madrid have reached an agreement for James Rodríguez on a 2 year loan deal + option to buy [@carlolaudisa]
За би го пуштиле така само на позајмица, па уште и со опција за откуп, а не обврска. Не ми се верува баш.
На крај и откако ќе сфати Зидан дека е преслаб за Јунајтед ќе ја предаде службено, па и Супер Купот нема да се игра.Чемпионс кога пцуе, пцуе.
До вечер ништо чудно и форумот да падне