- Член од
- 26 септември 2012
- Мислења
- 8.439
- Поени од реакции
- 7.262
ништо останавме без експертизаОд кај знам,не сум десоец

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ништо останавме без експертизаОд кај знам,не сум десоец
Рече Давор4е и остана жив.И да. Промени го јузерот, не можам да те гледам.
Рече Давор4е и остана жив.![]()
Топ трансфер пазар на Барса до сеа.
МВП-то на Ла лига Кунде
МВП-то на Серија А Кеси
МВП-то на Премиер Рапиња
Најдобриот дефанзивец у премиер и играч на годината на Данска Кристенсен
Забраев некого?
Најдобриот играч во светот, опљачкан за една награда, Левандовски.
тоа е таа комбинација лапорта-алеманиТоп трансфер пазар на Барса до сеа.
МВП-то на Ла лига Кунде
МВП-то на Серија А Кеси
МВП-то на Премиер Рапиња
Најдобриот дефанзивец у премиер и играч на годината на Данска Кристенсен
Забраев некого?
тоа е таа комбинација лапорта-алемани
да ја видиме на берлускони-галијани која е
Барса е клуб на навивачите и може да си дозволи вакви луксузи,а не јојо клуб со јојо навијачи кои ги заборавија старите газди на славните времиња кога билан,пардон милан беше клуб за респект
Автоматски споено мислење:
![]()
![]()
![]()
MVP – Best Overall is the Serie A season award for the best player of this tournament. AC Milan's Portuguese footballer Rafael Leao won this award in 2021/22 for scoring 11 goals and also providing 10 assists in this competition
во маалски клуб не би го зел не пак МВП на серие а
али кој колку разбира толку ќе си кажи,каква му глава таква му капа
@RATM ако веќе ги објавуваш изјавите на Мончи, објави ги до крај.
Според неговата изјава, до четвртокот се било договорено за Кунде да оди во Челзи, а Барса до тогаш немала никаков контакт со Севиља, затоа што не се знаеше дали ќе се активира вториот финансиски пакет. Откако било јасно дека ќе имаат пари, Барса пуштила понуда, а Чави му се јавил на Кунде, што самиот го изјави дека било пресудно..
После тоа Челзи пак пратиле подобра понуда, ама веќе било касно, пошо се било договорено.
Значи, може имало мислење ден-два, ама кога сфатиле дека Барса влегла сериозно, пак пратиле подобра понуда.
Ако се откажале скроз од играчот, зошто пратиле подобра понуда, од првичната прифатена и од таа на Барса?
каков контрааргумент,сигурно баба ти падна во несвест откако го смисли постот и напишаРече навивач на клуб кој не знае кј тера неколку сезони и прае сунети ма стадион за моменталниот шампион на Италија
Ти си бил поглуп од што мислев кој збореше сериозно дека Кеси е МВП на Италија
сега на кого се клањаат билањезите кхм ако може инфоПрегледај го приврзокот 340198
Мал дел од комбинацијата на Берлускони - Галијани.
Не ме познаваш лично за да можеш да се расфрлаш со вакви квалификации. Одбери друг начин за лечење на фрустрации, наместо со лични навреди.Неук бош лик како тебе, празноглав и тупав, не е достоен да го носи. Тоа ми е зборот.