Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.860
- Поени од реакции
- 23.305
Упс.....
Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Подобро рипнете го малиот не вреди за кетерингот.Ајдеее, свадбите одат подобро од планирано
Собираат и они за Мбапе следното лето.Упс.....
Добар фотошоп, Бернабеу се гради 3 години веќе.Упс.....
Добар фотошоп, Бернабеу се гради 3 години веќе.![]()
Секако ќе го лапате со него, за 25 или 70 - сеедно.
Ама, ама.. добар.. фотош.. шшшшшшшшш..
Заебанциите си се на место за Камп Ноу, ама ако некој мисли дека Барса стварно ќе пропадне пошо продала 10% од ТВ правата, стварно не знам што да речам...
Иначе, 72 милиони ќе е трансферот на Рафиња, се мислам дека ќе флопне... али ајде да видиме.. мое мислење е дека не вреди поише од 40-50 милиони. . последно коло како не изгубија све и ебам, за 25 ќе го лапавме, мислам дека таква клаузула имаше.
Поише беше накај 80ка.Пепе кошташе 72 милиони... играат на иста позиција...
Сеа си као Игорче. Треба да си оди и добро е пошо Баерн ќе земе пари. До пред 2 месеци се тепаше на форумов да докажеш дека е најдобар напаѓач во последните години.
Пирошките и ордеверите ставени на најјако.
Не знам што мислеа ботовиве, дека ќе попушти Баерн за 25м + банкет за на Брацо син му?
Сеа си као Игорче. Треба да си оди и добро е пошо Баерн ќе земе пари. До пред 2 месеци се тепаше на форумов да докажеш дека е најдобар напаѓач во последните години.
Сеоски игорче.![]()
Пирошките и ордеверите ставени на најјако.
Не знам што мислеа ботовиве, дека ќе попушти Баерн за 25м + банкет за на Брацо син му?
Ова не го разбирам, како, зошто? Даде све што можеше да даде за Баерн и сака промена, како тоа го прави пиче? Или сега ако пробува да издејствува трансфер е пиче а кога Баерн го имаше убедено да не продолжи со Борусија и да дојде ко слободен агент - не беше?На личен план излезе пиче и лигле.