Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.487
- Поени од реакции
- 26.545
Германски Кикер пишуваат за интерес на Барса и Рома за Рудигер.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го гледаше Рудигер минатата сезона?Ако заминува сигурно, тогаш веќе е голем проблем за Челзи. Знам дека го доведоа Силва, ама колку ќе можат да се потпрат на него цела сезона, е тоа не сум сигурен.
@Uli Hoeneß знам дека ти постираше пред некој ден дека е завршена работата со Баерн ама овде во еден ден се испишуваат по 20 страни и ме мрзи да барам.
Па колку шо го следам Челзи, даГо гледаше Рудигер минатата сезона?
Па колку шо го следам Челзи, даНе реков дека е дефанзивец од светска класа, туку реков дека е важен играч за Челзи, според мене секако.
Моментално во најдобар случај е трет дефанзивец. Во најдобар.Па колку шо го следам Челзи, даНе реков дека е дефанзивец од светска класа, туку реков дека е важен играч за Челзи, според мене секако.
Мене колку што ме држи сеќавањето, нема некоја разлика помеѓу Кристенсен и Рудигер под Конте. Едниот му го зема местото на Луиз, другиот на Кејхил. Сега баш видов, двајцата изиграле ист број натпревари во ПЛ таа сезона. Сари го преферираше Рудигер.Лани беа сите ужасни, ако е некакво мерило. За разлика од Кристенсен, Рудигер барем се има покажано претходно кај двајца тренери во Челзи.
Секако дека може да помогне повеќе против некој Ливерпул или Сити, одошто би помогнал Кристенсен.
Можеби, ама пак треба да се има предвид фактот дека сезоната е доста долга, неколку натпреварувања. Не знам колку Зума, Кристенсен и Силва ќе ја издржат сезоната со рокади и без суспензии/повреди (не знам Челзи дали има некој друг штопер).Моментално во најдобар случај е трет дефанзивец. Во најдобар.
Томори.Можеби, ама пак треба да се има предвид фактот дека сезоната е доста долга, неколку натпреварувања. Не знам колку Зума, Кристенсен и Силва ќе ја издржат сезоната со рокади и без суспензии/повреди (не знам Челзи дали има некој друг штопер).
Моментално во најдобар случај е трет дефанзивец. Во најдобар.
Мене колку што ме држи сеќавањето, нема некоја разлика помеѓу Кристенсен и Рудигер под Конте. Едниот му го зема местото на Луиз, другиот на Кејхил. Сега баш видов, двајцата изиграле ист број натпревари во ПЛ таа сезона. Сари го преферираше Рудигер.
Пак ќе речам секако, двајцата треба да си одат.
Во првиот дел од сезоната ептен импресионираше Кристенсен. Од јануари па натаму добар дел ми е во магла (освен финалето во купот) затоа што го хејтав тренерот.Грешиш, многу беше подобар Рудигер таа мртва сезона. Многу. Единствениот кој нешто мрдаше позади.
Јас го следам овој за играчи од холандската лига., а овој вчера велеше дека Баерн е фаворит за потпис и дека се блиску до договор со Ајакс за Дест.
Сега објави дека и Барса официјално преговараат со Ајакс за Дест.
Неизвесно станува.
Важен играч, со важност на нивото на Целестин Бабајаро своевремено.Па колку шо го следам Челзи, даНе реков дека е дефанзивец од светска класа, туку реков дека е важен играч за Челзи, според мене секако.
Овој Хагрид е ептен по Барса и кога му е полно жолто се мисли дека е сигурен во тоа инфо.
Ја би им дал мала предност на Барса заради добрата соработка со Ајакс и Куман.