- Член од
- 16 ноември 2013
- Мислења
- 8.643
- Поени од реакции
- 14.037
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас бев да замине пред да го објави тоа, ти ми викаш не сум спиел заради негосо тоа што бара фри да си оди ми оди на нерви, мора да се наплати или да седи на трибини во спротивно
![]()
Кој сака нека е, ако покаже непочитување кон клубот и одбие да тренира, фино лепо го ставаш на трибини. Никој не треба да е поголем од клубот.Не правиме муабет за кловнот Пике или спориот Бускетс него збориме за едниот од двајцата гоат во фудбалот - МЕСИ, знаеш кога ќе седи он на трибини, така?
Епа тоа е најјако го губиш играчот кој го бара цел свет, најдобриот играч на сите времиња за без пари.Јас бев да замине пред да го објави тоа, ти ми викаш не сум спиел заради негосо тоа што бара фри да си оди ми оди на нерви, мора да се наплати или да седи на трибини во спротивно
![]()
кога ќе отиде во пензија грмехехехехехеНе правиме муабет за кловнот Пике или спориот Бускетс него збориме за едниот од двајцата гоат во фудбалот - МЕСИ, знаеш кога ќе седи он на трибини, така?
Верувај ниту Бускетс и Пиќе би ги седнале на трибини а камоли Меси.Не правиме муабет за кловнот Пике или спориот Бускетс него збориме за едниот од двајцата гоат во фудбалот - МЕСИ, знаеш кога ќе седи он на трибини, така?
Не сум јас во управа, мое мислење е дека и тој требаше да биде продаден, очигледно одбиваше и раскин на договорот е единствен начин. Тоа покажува колку тие мислат добро на клубот, ама со зборови само.Како сега не е океј тој на фрии да си иди, ама Суарез треба да се откажи од останатите пари од договорт?
Ако бега во Аргентина може да си оди без пари, тука нема проблем. Ама капетан да бега од еден брод кој почна да се навалува за да оди на друг постабилен, еби му матер на таков капетан.Епа тоа е најјако го губиш играчот кој го бара цел свет, најдобриот играч на сите времиња за без пари.
Арно викаат сите играчи се колнат во клубот во кој играат како биле заљубени и не знам шо се дури не дојди мала криза.Друга работа е шо кешот е на прво место.
Преку бурофакс бе им соопшти дека ќе бега, им се помоча на клубот, како викаше на секое Меси, "мас ке ун клуб" тешко лигле испадна.
Кој одбил да тренира ?Кој сака нека е, ако покаже непочитување кон клубот и одбие да тренира, фино лепо го ставаш на трибини. Никој не треба да е поголем од клубот.
Ако одбие, а се пишува дека нема да се појави на 31 август кога почнуваат припремите.Кој одбил да тренира ?
Пишав за ова во фан клуб, ако се деси тоа, јас престанувам да ја подржувам Барса додека не заминат тие.Ако си даде Бартоломеј оставка на крај и замине он а Меси и Суарез останат, ондак ќе треба дефинитивно мотото да си го преправат во Messi que un club, пошто дефинитивно ќе испанде поголем од клубот, не дека сега не е, милион пати вака ги уцени да му удоволат све.![]()
Хмм, вака сега за случајот на Меси ако испадни дека стварни постои во клаузулата дека можи да си замини фри пред јуни ама во случај на пандемија да можи тој договор да се поништи, те да се пролонгира датумот тогаш вашите ништо не можат да направат, и законски тој ќе си го напушти клубот за без пари.Ако одбие, а се пишува дека нема да се појави на 31 август кога почнуваат припремите.
Пишав за ова во фан клуб, ако се деси тоа, јас престанувам да ја подржувам Барса додека не заминат тие.
Ако одбие, а се пишува дека нема да се појави на 31 август кога почнуваат припремите.
Пишав за ова во фан клуб, ако се деси тоа, јас престанувам да ја подржувам Барса додека не заминат тие.
Камо среќа тоа да се случи, ама нема шанси. Тек тогаш ќе биде уште поголема легенда од сеа, покрај се што им донесе ко играч на фановите, ќе им донесе нова радост, бркање на Барто.Ако си даде Бартоломеј оставка на крај и замине он а Меси и Суарез останат, ондак ќе треба дефинитивно мотото да си го преправат во Messi que un club, пошто дефинитивно ќе испанде поголем од клубот, не дека сега не е, милион пати вака ги уцени да му удоволат све.![]()
Не сум јас Стефи па да менувам клубови, опозиција ќе сум на владатаЗначи горе доле, ќе мењаш клуб за брзо време
Туку си пишал ти уназад или можда друг беше, не е до парите и слично, како прифатиле 70% pay cut.
Вие знаете подобро, ама нели увек ве оставаше до последна година од договорите како еден вид притисок за да лапа се поголема и поголема плата, нели и таткому е голем лакомџија праеше некои далавери и со даноците у Аргенитина и Шпанија.
Сеа одеднаш ќе прифати и следнава сезона 70% помалце пари а, незнам баш за тоа... а пак си знае Сити или ПСЖ за нафта, пари и плати немаат зима![]()
Не ми одговори и во фан клубот, Бартомеу заминува во март, како може тој да е причина сега, а не беше досега? Значи неколку месеци се во прашање и толку ќе биде од оваа управа, не е логично ни реално сега да си оди заради Бартомеу.Камо среќа тоа да се случи, ама нема шанси. Тек тогаш ќе биде уште поголема легенда од сеа, покрај се што им донесе ко играч на фановите, ќе им донесе нова радост, бркање на Барто.
Иначе стварно не глеам ништо лошо во тој потег? Недоразбирања со управата. Или нека си одат, или си одам? Што е поисправно од тоа? Ќе останам и ќе се понижуваме на терен за фотељата на Барто?
Ни прв ни последен со ваков услов.
Башка што потегот му е поддржан и од сегашниве играчи, и од легендите, и од навивачите, уште поголема тежина добива со тоа.