Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
-He only wants to sign for Liverpool. If not stay at Leipzig for another year.

- Clause this summer €60m (€47.5m entry), 2021 €40m, 2022 €25m. Ends June 15 each year

- LIverpool not planning any major business during crisis
Don’t mind waiting a year to sign him if needed .

More on Sancho
Man City also kept abreast but it's unlikely

Dortmund will not take under €120m

Нереален играч.

Па како пишат овие destroying како небаре се издробија досега а ќе дојдат да играат против Баерн и 0-18 ќе изгубат.

Иначе секоја чест за Халанд..добар е малиот..машина

Па како пишат овие destroying како небаре се издробија досега а ќе дојдат да играат против Баерн и 0-18 ќе изгубат.

Иначе секоја чест за Халанд..добар е малиот..машина
Па за Халанд пишуваат, не за Дортмунд.

Иначе нормално, пораз од 6-2, бркање тренер, носење на новиот Клоп и repeat.

Ај па и вие, со кочница го здробија Шалке. Халанд одличен Хазард најдобар денес. Се можело и без Санчо. А тие 120м горе што се спомнати мислам е тоа што се бара.

Ај па и вие, со кочница го здробија Шалке. Халанд одличен Хазард најдобар денес. Се можело и без Санчо. А тие 120м горе што се спомнати мислам е тоа што се бара.
Забораваш какви бламажи јадевте пред коронава, а тоа дека се може и без Санчо е главниот проблем поради кој трофејот од бундес веќе низа години е далеку.
Не ме сфаќај погрешно, секогаш сум бил фан на ова што Дортмунд го прави и игра од Клоп па навака ама би сакал ова што сега го имате во тим да остане и да се види какви се можностите.

Бидна и ова. :D

Па моментално Тогар за Еден е Нејмар од најдобрите години во Барселона со оглед на тоа дека е како трудна жена во стомакот...плус и самиот си призна дека е склон на хамбургери,пици и сладолед и ништо чудно што последно се движеше како забавена снимка на теренот..настрана и повредите што го изедоа ама ми делува како Челзи да му продаде потрошена роба на Мадрид и ги закопаа до грклан.

Ми фалеше нешто вакво од Џони :love:

Дали ти фалело или не, сега засега испаѓа дека сум во право..за понатаму живи здрави ќе покажи времето.

Па моментално Тогар за Еден е Нејмар од најдобрите години во Барселона со оглед на тоа дека е како трудна жена во стомакот...плус и самиот си призна дека е склон на хамбургери,пици и сладолед и ништо чудно што последно се движеше како забавена снимка на теренот..настрана и повредите што го изедоа ама ми делува како Челзи да му продаде потрошена роба на Мадрид и ги закопаа до грклан.
Имаше слики од првиот тренинг, во извонредна форма се има вратено (барем физички, на око). Веројатно му текнало дека ја има поминато границата.

Еден без една нога е подобар од Торган а не со 5кг вишок.

Хазард од секогаш си бил таков, и никогаш не му сметало на перформансите тоа што не е во некоја совршена физичка форма. Поради трансферот во Реал и несреќните околности со повредите, главна тема стана тоа дека не може да одолее на хамбургери, нешто што го знаеме со години :D
Ама на сликите од изминатава недела стварно ме изненади, посебно после интервјуто од пред некоја недела дека ептен му е тешко во карантин да не јаде тесто цело време. Никогаш не сум го видел послаб.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom