Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
21317541_1524245860969578_3588680276528603407_n.jpg

Jose Sosa од Милан во Трабзонспор за 6мил евра
3год. договор 5мил евра по сезона :vozbud::vozbud:

Нели е позајмица?

Значи ти не го направи класа Лукаку туку јас напишав(МОЕ МИСЛЕЊЕ) дека Лукаку е само еднодимензионален преценет коњ што нема некој особен квалитет што можи да му помогни на Манчестер Јунајтед да напредни како екипа и да биди апгрејд од Ибрахимович во споредба со минатата сезона т.е. Лукаку е нешто сличен напаѓач како Бентеке(каде во претходниот пост потенцирав дека е за нијанса подобар),а врз основа на таа теза ме торпедираа со аргументи фановите на Ман ЈУ(посебно видок беше смешен со статистиките каде сам се закопа и со тврдењето дека играл пред Бентеке во Белгија)..дури онај фанот на Реал Мадрид отиде најдалеку и направи споредба како да се работи за Нолито и Роналдо а разликата помеѓу двата е нијанса во КВАЛИТЕТ..пак да ти пишам истото? или ќе тераш инает повторно?

@Џони Вајсмилер, некако голема "нијансава" сега за сега.

Go8hjoA.jpg

Во право си е човекот. Бентеке во Јунајтед истава статистика ќе ја имаше :toe:

Полека смирисе, само 4 натпревари се изиграни, и плус не е фер споредбата бидејќи Бентеке игра во распад систем.
I vo LS nekni pogodi, i za Belgija pogodi na dva pati... ne znam zosto, utakmicite vrvat, golovite pagaat. Nastrana toa, sto se pisuvase i ovde deka Lukaku bil spor kako zaprezna kola, nesto za sto moram da se soglasam da, ako go sporeduvame so Usain Bolt. Sekako deka e rano ama ako prodolzi vaka, odma ke stigne do granicata od 15 sto mu bese postavena na Kajgana.

Полека смирисе, само 4 натпревари се изиграни, и плус не е фер споредбата бидејќи Бентеке игра во распад систем.

Би ти пишал и други натпревари на кои даде гол коњов, ама пак Палас ке биде "крив" за нуливе...

Можда пак ќе го купат по трет пат од Јунајтед за 100 милиони па ќе го продадат за 150 после.

Читам кај некои што известуваат за Коста 58м фунти, кај други 58м евра...Кое е точното?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom