Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Џордан Амави од Астон Вила во Севиља.[DOUBLEPOST=1499497674][/DOUBLEPOST]Ромелу Лукаку од Евертон во Манчестер Јунајтед.[DOUBLEPOST=1499499674][/DOUBLEPOST]се да им ебам и на Џордан Амави и на форумов што ги спојува мислењата!

Амави падна на медицински и ништо од трансферот.

Лаказет ќе ја носи легендарната 9ка на Арсенал
DEcRHjpW0AAX_pr.png

Чемпионс кога пцуе, пцуе.

До вечер ништо чудно и форумот да падне

Амави падна на медицински и ништо од трансферот.

Лаказет ќе ја носи легендарната 9ка на Арсенал
DEcRHjpW0AAX_pr.png
Амави многу лошо ја скрши ногата и ја испушти цела сезона, не играше ни на квалификациите за Франција за U21 колку што памтам, сигурно не е дозалечен како што треба.

За би го пуштиле така само на позајмица, па уште и со опција за откуп, а не обврска. Не ми се верува баш.

За би го пуштиле така само на позајмица, па уште и со опција за откуп, а не обврска. Не ми се верува баш.

Нема веза де, дали позајмица или продажба. Битно почнаа јаки шпекулации за него и дека има нешто чим и Румениге вчера не демантираше на пресконференцијата, а инаку знае со демант да излегува за шпекулации. Е сега дали позајмици со опции за откуп или колку пари/кеш тоа малку битно.

Чемпионс кога пцуе, пцуе.

До вечер ништо чудно и форумот да падне
На крај и откако ќе сфати Зидан дека е преслаб за Јунајтед ќе ја предаде службено, па и Супер Купот нема да се игра. :D

Пред два дена пишав дека ми мириса на Хамес како ново засилување, вчера почнаа шпекулациите и ете ти го денес официјално :misticen:

Колку одличен потег на Баерн.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

19958918_113817365916760_9075292463896063247_n.jpg

:icon_lol: Уште еден прц за Манчестер после Санчес, Тијаго... :pos:

Не бе, никогаш не биле заинтересирани за него :icon_lol:

Сега Санчез ќе мора во Англија да останува :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom