Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Класика Марота, се ценка за пар милиончиња небаре 2004-та е и на крај останува со прстот в уста.

Колку има вина Марота, толку имаат вина и русиве... Точно е дека Бепе првата понуда ја прати во Август, али и русиве почнаа да се ценкаат, прво бараа повеќе пари, другпат не го давале, третпат решиле да го шитнат ама прво замена за него требале да најдат... И отиде возот :toe:

Ај нема да пропадне клубот ради еден Витсел... Сеа страв и трепет ќе бидеме со Ринкон и Галардини :sakasuste:

П.С. Добро за ремет е работава, ама Миланезиве и Интерашиве најдоа ли да се ситат... :facepalm: Ко да заборавија тие на Лавеци SI и Џексон Мартинез SI

Не заебавај ... чист просек е човеков затоа отиде таму да печали пари .. се знае кој одат во кина потрошени играчи ...
Не ги разбирате муабетите, далеку од најдобар е, јувенташиве на форумов за секој шо се поврзува со нив зборат дека е најдобар на својата позиција и затоа е реметот.

Галардини или било кој друг рандом млад Италијанец > Витсел.

Зенит и Кина, тоа се тие амбиции. :tapp: иако ни мене не ми е јасно од каде искочи помпата за играчов уште одамна, може дека не држеше некоја цена ша беше општа желба по фан клубовите :D

П.С. Добро за ремет е работава, ама Миланезиве и Интерашиве најдоа ли да се ситат... :facepalm: Ко да заборавија тие на Лавеци SI и Џексон Мартинез SI

Никад немало Лавеци SI ама ај.

Марота богот, испраќа понуди што не можат да се одбијат, ако не летото ондак зимово ќе им фрли некој милион ако сакаат ако не летоска без пари хехехе још један у низу аааааааааааааааааааааааааааанд иц ган, Тианџин Шунџин по брза постапка. :D И сеа мора да се тешите дека Ринкон е Гатузо и Давидс у едно.

Никад немало Лавеци SI ама ај.

Марота богот, испраќа понуди што не можат да се одбијат, ако не летото ондак зимово ќе им фрли некој милион ако сакаат ако не летоска без пари хехехе још један у низу аааааааааааааааааааааааааааанд иц ган, Тианџин Шунџин по брза постапка. :D И сеа мора да се тешите дека Ринкон е Гатузо и Давидс у едно.

Па Ринкон Е Гатузо и Давидс у едно, прике мој... :kafence:

И Марота е моментално БОГ за сите трансфер "гуруа" во Италија, тоа што прави тек-тук по некоја грешка не е ништо... никој не е совршен:kezec:

Па Ринкон Е Гатузо и Давидс у едно, прике мој... :kafence:
Бајо плис, Гатузо + Давидс и Жилберто Силва како бонус у едно =
giphy.gif

абе шо знае Марота, некои тупаџии овде повеќе знаат :icon_lol:

Jas da sum prosek i da mi ponudat 20m po sezonaa ke odam vo Kina.
Ne ke odam vo top klub konkurent za LS da se brukam pred site.

Vaka site ke mislat deka wc srednjak zaminal vo kina.

Jas da sum prosek i da mi ponudat 20m po sezonaa ke odam vo Kina.
Ne ke odam vo top klub konkurent za LS da se brukam pred site.

Vaka site ke mislat deka wc srednjak zaminal vo kina.
Od kaj sea prosek koga vo leto bese odlicen igrac i vo Januari ke go lapavte za kilo semki, posto Zenit bile supaci i letoto ve zaebale pa Marota gi izigral so toa sto se dogovoril igracot?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom