Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Валенсија ја активирале клаузулата за Филип Костиќ во висина од 15 милиони евра.Плата 1,5 милион

Штутгарт го шитнаа Вернер,Дидави им замина и сега Костиќ.Дидави и Костиќ им беа најдобри за минатата сезона.

Њукасл ја одбиле првичната понуда од Хамбург за Муса Сисоко. 12 милиони биле понудени,а Њукасл барале повеќе.

Абе бoље линкoви дo твитoт oстaвaјте oткoлку твит кaкo медијa дoдaтoк. Спoрo ги oтвaрa нa телефoн :D

Абе бoље линкoви дo твитoт oстaвaјте oткoлку твит кaкo медијa дoдaтoк. Спoрo ги oтвaрa нa телефoн :D

И ти ли си како другар ми на претплата со 100мб интернет па по саат време на први секој месец се намалува брзината и ништо не отвора :ROFLMAO:

#Vip #sekadezaedno #2016 #:popce:

И ти ли си како другар ми на претплата со 100мб интернет па по саат време на први секој месец се намалува брзината и ништо не отвора :ROFLMAO:

#Vip #sekadezaedno #2016 #:popce:

3G сaмo пo пoтребa кoристaм :D

Зa wi-fi ми беше муaбетoт. Ќе се нaпoлни стрaнaтa сo медијa дoдaтoци, еднo 10-15 твитa и пoчнувa дa сецкa кaкo ги лoaдирa еден пo еден :D

Ck6q_qRXAAYB2qc.jpg

Фегули од Валенсија како слободен играч во Вест Хем

Фегули пропо

f88ada70430.jpg

@ManUtdChampions ова лето нема да замара со небитни трансфери од 2. и 3. англиска лига :jeeee:

20160623_ATM_WEB_16-9_REN_griez_EN.jpg
.
@AntoGriezmann:"The club wants to keep the maximum level and this helps us all to continue growing"
@AntoGriezmann: "I can only thank the fans for all the support and ask them to keep supporting us"

@maxwellscherrer extends his contract with PSG through 2017!!! http://bit.ly/28LnmnK

Tonny Vilhena will remain at Feyenoord after the club agreed a new two-year contract with the 21-year-old to run until mid 2018. The midfielder’s current deal was set to expire this summer.
Captain Dirk Kuyt, Kenneth Vermeer and Karim El Ahmadi all extended their stay at De Kuip earlier this off-season.

Најверојатно Нолито од Селта во Сити после европсково.

Врсајлко пред потпис за атлетико

Блан ќе добие оштета од ПСЖ во висина од 22 милиони евра :zver:

Ми се свиѓа сеа за сеа како Пеп ги бира трансферите :bravobe:
Гундоган е склон на повреди меѓутоа ако го опраат е многу добар играч, баш таков му фали во средина.
Нолито исто, 30 години има меѓутоа формата моментално му е на највисоко можно ниво, ваљда Пеп ќе му ја задржи.
Мислам дека ќе земе уште еден играч од средина ДМ, и тоа тоа ќе биде за напад/средина.
Е сеа одбраната ќе треба да праи ремонт, ама нема никакви шпекулации, стварно незнам што ќе пазари.

Ништо не е готово со Нолито, Џони може за во Пелистер да го договори.

Манданда во Кристал Палас, odlicen proeK, bravo!

8e54b48225c2c4f373259b7f907f7ae9.jpg

Хулк пред трансфер во Кина. Се трудам да ми текне на фудбалер со по шит кариера во последниве години од ликов ама тешко ми оди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom