Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Јас не сфаќам ова како е можно да се деси небаре во Македонска лига, не потпишуваат договори, клаузули ? Стварно не ми е јасно

Јас не сфаќам ова како е можно да се деси небаре во Македонска лига, не потпишуваат договори, клаузули ? Стварно не ми е јасно

Имаат услови да мора две години да играат таму за да ги добијат парите. И Саудијците не се така наивни да се расфрлаат со пари.

All about the Benjamins...

Па нели скина лигаменти и нема да игра цела сезона? Инаку ако се опоравил побрзо од што треба тогаш секоја чест за потегов (y)

Овој можно е и да ја заврши кариерата.
Евентуално да оди кај Меси у МЛС.
Тргнат е од список за да го регистрираат Ренан Лоди. Коа ќе се опорави ќе биде вратен на список и пријавен.

Баерн не знае кај тера со овие испукани пушки. Ќе им насобере просеци Тухел, ќе ги заглави и ќе испие отказ.

Па кој десен бек би го предложил ти за во јануари месец кој што може да биде ангажиран?
Ги нема, тие се. Трипие и Мукиеле.
Хакими и Алекс Арнолд не ги сметај бидејќи се недопирливи и во лето, а не пак сред сезона.

Па кој десен бек би го предложил ти за во јануари месец кој што може да биде ангажиран?
Ги нема, тие се. Трипие и Мукиеле.
Хакими и Алекс Арнолд не ги сметај бидејќи се недопирливи и во лето, а не пак сред сезона.
Њукасал има проблем со повреди не верувам дека ќе го пушти, освен ако не направите гулупост и фрлите глупа сума.

Њукасал има проблем со повреди не верувам дека ќе го пушти, освен ако не направите гулупост и фрлите глупа сума.

Њукасл има и проблеми и со некои правила финансиски така да не е невозможно, а притоа го имаат и Ливраменто за кој платија над 40 мил.евра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom