Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Кој би предвидел пред неколку години дека играчи ќе го одбиваат Арсенал за да играат во Тотенхем

Дај Боже да се распаднат, па да не гледаме вакви глупи трансфери од Срањесенал. 99% од трансферите им се пропаст, без никаква смисла, логика, позадина или иднина. Преплаќаат гомна. Пари ли перат - којзнае.

Најглупо воден клуб во светов.

Мене ми нема никаква логика ова трошење кое нема никакво подобрување на таа позиција.
Не верувам дека јапанецов ќе биде нешто подобар од Белерин и Мајтланд-Најлс за кој Арсенал очајнички се обидува да се ослободи од нив.
Реално, да идеше во италијанска екипа, овој трансфер ќе изнесуваше 5-10 милиони (платени на 4 рати).

Мене ми нема никаква логика ова трошење кое нема никакво подобрување на таа позиција.
Не верувам дека јапанецов ќе биде нешто подобар од Белерин и Мајтланд-Најлс за кој Арсенал очајнички се обидува да се ослободи од нив.
Реално, да идеше во италијанска екипа, овој трансфер ќе изнесуваше 5-10 милиони (платени на 4 рати).

лани го одбија Милан кога нудеше 18м..не е лош Томијасу само ќе видиме како ќе се снајде во ПЛ.

Милан го бараше на почеток на летово. 25мил бараше Болоња!

Ја гарантирам дека е подобар и од Најлс и од Белерин
Ова им беше едини паметен трансфер летово

Кога Лидс плаќа 28 за Џејмс ова не е ништо за Томијасу. Не знам зашто го потценувате толку.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom