Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе отиде во Англија и ќе се заебе, на полусезона ќе го фати депресија од дождливото време на островот и ќе плаче да се врати назад во Шпанија.

Чим не го фатило депресија од Чоло низ годиниве, топ е - метак не го бие.

Чим не го фатило депресија од Чоло низ годиниве, топ е - метак не го бие.
Брат не е исто палиш колата и за 1 саат си на Ибица или Тенерифе и палиш колата и за 1 саат си во Барнли или Стоук... :D

Брат не е исто палиш колата и за 1 саат си на Ибица или Тенерифе и палиш колата и за 1 саат си во Барнли или Стоук... :D

Лондон е примамлив град, башка во Анлгија има убави замоци, музеи, ливади и планини , немој така :D Секако да љока нема да може, иначе Симеоне или било кој друг џигерите расол би му ги направил.

Шала на страна, знам кај целиш ама нема кај да иде реално. Не верувам дека Италијаниве можат да си го дозволат, Германија и Париз се исти ташак ко Англија (ок Монако и Сен-Тропе се во околина и цела јужна Француска ривиера), но нема претерано голем избор. Едино Португалија му е приближно сончева и атрактивна локација :D

Зависи колку пари ке му дадат. За убава сума, ке го трпи и дождот во Лондон. Види го само Вајналдум, не дека Парис е лош град, ама многу пари се многу пари.

Лондон е примамлив град, башка во Анлгија има убави замоци, музеи, ливади и планини , немој така :D Секако да љока нема да може, иначе Симеоне или било кој друг џигерите расол би му ги направил.

Шала на страна, знам кај целиш ама нема кај да иде реално. Не верувам дека Италијаниве можат да си го дозволат, Германија и Париз се исти ташак ко Англија (ок Монако и Сен-Тропе се во околина и цела јужна Француска ривиера), но нема претерано голем избор. Едино Португалија му е приближно сончева и атрактивна локација :D
Шала на страна најлогично е во Англија да заврши ако си иде од Атлетико. Не верувам некој шпански клуб да го земе, а ни германски. Единствено ПСЖ никогаш не ги одпишувам, иако англичаните се најголеми фаворити.

Лично мислам дека во Арсенал највеќе би му се погодило, иако тешко они да искешираат сеа добра сума, а реално добро ќе им дојде таков тип на играч :)

Ешли Јанг братот. Колку ме нервираше на почетокот коа дојде у Манчестер и кога се бламираше со дајвање и пискање се додека господинот Фергусон не го избрука јавно. :D
Прав професионалец, ме изненади неговиот настап у Интер, доста позитивно мислење ми остави.. честито, фала на Скудетото и се гледаме брату Јанг. Поздрав и секое добро.

Ешли Јанг братот. Колку ме нервираше на почетокот коа дојде у Манчестер и кога се бламираше со дајвање и пискање се додека господинот Фергусон не го избрука јавно. :D
Прав професионалец, ме изненади неговиот настап у Интер, доста позитивно мислење ми остави.. честито, фала на Скудетото и се гледаме брату Јанг. Поздрав и секое добро.

nobody-cares-nigga-meme.jpeg

Богами само уште Џенаро Гатузо им фалеше на Тотенхем да ги дотера у колосек.

Вијналдум, Донарума и потенцијално (најверојатно): Рамос, Хакими, Моиз Кин е доста солиден пазар за ПеСеЖе. Маркињос ќе може да оди понапред на ДМ со Вијналдум и Верати покрај него, средниот ред ќе им се среди поприлично. Ботлерскиот менталитет ваљда Рамос ќе го корегира колку толку, се разбира ако не го боли ку*от.

Можеби некој добар плејмекер им фали *кхм* Погба *кхм*, и да бидат бааги заебни (барем на Фифа).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom