Ќе отиде во Англија и ќе се заебе, на полусезона ќе го фати депресија од дождливото време на островот и ќе плаче да се врати назад во Шпанија.
Чим не го фатило депресија од Чоло низ годиниве, топ е - метак не го бие.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе отиде во Англија и ќе се заебе, на полусезона ќе го фати депресија од дождливото време на островот и ќе плаче да се врати назад во Шпанија.
Брат не е исто палиш колата и за 1 саат си на Ибица или Тенерифе и палиш колата и за 1 саат си во Барнли или Стоук...Чим не го фатило депресија од Чоло низ годиниве, топ е - метак не го бие.
Брат не е исто палиш колата и за 1 саат си на Ибица или Тенерифе и палиш колата и за 1 саат си во Барнли или Стоук...![]()
Шала на страна најлогично е во Англија да заврши ако си иде од Атлетико. Не верувам некој шпански клуб да го земе, а ни германски. Единствено ПСЖ никогаш не ги одпишувам, иако англичаните се најголеми фаворити.Лондон е примамлив град, башка во Анлгија има убави замоци, музеи, ливади и планини , немој такаСекако да љока нема да може, иначе Симеоне или било кој друг џигерите расол би му ги направил.
Шала на страна, знам кај целиш ама нема кај да иде реално. Не верувам дека Италијаниве можат да си го дозволат, Германија и Париз се исти ташак ко Англија (ок Монако и Сен-Тропе се во околина и цела јужна Француска ривиера), но нема претерано голем избор. Едино Португалија му е приближно сончева и атрактивна локација![]()
Ешли Јанг братот. Колку ме нервираше на почетокот коа дојде у Манчестер и кога се бламираше со дајвање и пискање се додека господинот Фергусон не го избрука јавно.
Прав професионалец, ме изненади неговиот настап у Интер, доста позитивно мислење ми остави.. честито, фала на Скудетото и се гледаме брату Јанг. Поздрав и секое добро.
Колку добро работат за да го зачуваат Кејн.