Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Па кој ќе го сака. Истово го правеа и претходната година. Видоа дека нема интерес и нема да може да се продаде, па почнаа да се сакаат со клубот. Сега ништо чудно по истек на договорот да си оди. Само некоја трампа е спас, иначе не знам кој би понудил пари со кои би биле задоволни во Јунајтед.
Imase interes od Real i najvekje od Zidan samo ulavite ne saka da go prodadat i baraa 200milioni.

Imase interes od Real i najvekje od Zidan samo ulavite ne saka da go prodadat i baraa 200milioni.
Па да, имаше. Сега не знам дали уште ќе има. А и треба среќни да се некој ако им даде повеќе од 40 милиони.

Сега ми текна дека не само лани, и претходно имаше заебанции, го нудел Раиола на Сити, па Пеп јавно кажа :pos:

Најбитното е дека лабаво ќе си освојува POTY :kafence:

Не сум модератор.
Во туѓ фан клуб не се замара, тоа се прави во општите теми.
Ne sum zamaral ili provociral, samo se nadovrzuvav na diskusijata. Ne e zabraneto da se pisuva vo drugi fan klubovi, iako ne si fan na istiot.

Tebe te pogodi toa sto ne bese vo pravo, tuku jas poradi koi dobiv podrska i od drug clen, fan na Celzi.

Neka otide vo Real pa ke pravime muabet.
Не фала.
Јас ептен сакав да дојде во Реал и убеден бев дека ќе згази, ама летото пред две сезони кога играше фудбал.
Сега кога е надвор од секаква форма, не фала, има други опции на пазарот на негова позиција

Интер нека го прибере. Кај нив сите од Јунајтед успеаа.

Не знам, може ќе успеете Марсијал и Погба за Мбапе да ги трампате, видов во ваш фан клуб имаше една ваква идеја :pos:
И Париз успат нека го товарат накај Англија.

Зашто толку не мразиш?

Таман работа. Има 2 работи што ме врзуваат за Интер и не ми дозволуваат да го мразам.
Првиот дрес ми беше од Интер.
Фиго ми беше омилен фудбалер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom