Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми е јасен овој трансферот на Касиљас во Порто, зошто баш таму, у забутаната Португалска лига, кога комотно би можел да оди ово ПСЖ или во некои од англиските големи клубови? И зарем може Порто да му понуди плата колку што тој би сакал (во Реал сигурно не зима под 120.000)

Не ми е јасен овој трансферот на Касиљас во Порто, зошто баш таму, у забутаната Португалска лига, кога комотно би можел да оди ово ПСЖ или во некои од англиските големи клубови? И зарем може Порто да му понуди плата колку што тој би сакал (во Реал сигурно не зима под 120.000)

Наводно Реал ќе плаќа % од платата.

Зошто во Порто ? Зарем вака ќе заврши со кариерата,надоле ? Жално ...

Многу гајле забравте вие за Касиљас:) Човекот има све освоено шо можеше да се освои сега кај сака ке игра му е гајле, едино жално е шо не е испратен како легенда на клубот за другото дека кариерата му ошла во надолна линија нема грешка[DOUBLEPOST=1436379991][/DOUBLEPOST]Ете и Дрогба можно е да му се придружи :pipi:

Вие за Чех кур ни пукнавте па не за Касиљас. :pipi:

Запамтете го имево :)
1436187403_extras_noticia_foton_7_0.jpg

Ете гo сo гoл нa деби нaтпревaрoт (y)

И лaни имaше oдлични пaртии зa Селтa. Oсoбенo се истaкнa вo втoриoт дел oд сезoнaтa.
Стрелaше и прoтив нaс :D
Супер трaнсфер.[DOUBLEPOST=1436383632][/DOUBLEPOST]Истo и Хуaнми дебитирaше сo пoгoдoк зa Сaутемптoн.
Нo нaјгoлемoтo зaсилувaње зa нив ќе биде врaќaњетo нa Рoдригез. :)

Многу гајле забравте вие за Касиљас:) Човекот има све освоено шо можеше да се освои сега кај сака ке игра му е гајле, едино жално е шо не е испратен како легенда на клубот за другото дека кариерата му ошла во надолна линија нема грешка[DOUBLEPOST=1436379991][/DOUBLEPOST]Ете и Дрогба можно е да му се придружи :pipi:

Па и Чех имаше.

Кхм.... 94 милиони евра, според Де Лауреантис :vrtioci:[DOUBLEPOST=1436347611][/DOUBLEPOST]

Мората, Манџукиќ, Дибала, Коман... реално со овие играчи, може да се бори за првотимскиот статус во тимот
според мене Марота и Манџата имаат загарантиран статус и заслужуваат првиот ради големиот талент и прекрасната помината сезона, вториот ради искуството...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom