Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Se nadevam samo spekulacijata za Chelzi i Pulisic i cifrata okolu 60m e vistina. Igracot mi izgleda kako da ne e poveke so glata tuka pa i demek Dortmund go odbil Atletiko oti bile veke so Chelzi dogovoreni. Hmmmm....

Баерн ќе ја плателе клаузулата вредна 80 мил.евра пишуваат Марка

Ептен ми е логично ова пошо освен Алаба друг лев бек нема во Баерн, таман да покрива и на таа позиција при повреда на Алаба, а гарант го планираат како централен да го играат. Боа и Хумелс се очајни сезонава.

Bayern Munich are set to complete the signing of Atletico Madrid defender Lucas Hernandez in January for a fee of 85 million euros.
:icon_mrgr:

ако овој вреди 85 милиони, Робертсон од Ливерпул вреди 185:D

За централен е планиран. Централен и играше 90% од натпреварите сезонава за Атлетико. Тоа што може да игра и како лев бек си е плус.

Со Атлетико уште нема преговори, а и нема ни потреба од тоа зашо ако се спремни да ја платат клаузулата околу 80 мил.евра и играчот да сака во Баерн ќе се реализира трансферот.

Timo Werner drops huge Bayern Munich hint to Sky Germany: "I’ve had a nice 2.5 years at Leipzig, so they are in the picture [for next season]. There are other clubs in the picture. If you play in Germany and want to stay in Germany, there is only one club in question.”

За централен е планиран. Централен и играше 90% од натпреварите сезонава за Атлетико. Тоа што може да игра и како лев бек си е плус.

Со Атлетико уште нема преговори, а и нема ни потреба од тоа зашо ако се спремни да ја платат клаузулата околу 80 мил.евра и играчот да сака во Баерн ќе се реализира трансферот.

Timo Werner drops huge Bayern Munich hint to Sky Germany: "I’ve had a nice 2.5 years at Leipzig, so they are in the picture [for next season]. There are other clubs in the picture. If you play in Germany and want to stay in Germany, there is only one club in question.”

видов на википедија за сезонава малце утакмици има изиграно, повреден бил?

видов на википедија за сезонава малце утакмици има изиграно, повреден бил?

4 натпревари ги пропуштил поради повреда од кои последното коло од ЛШ против Бриж и викендот против Ваљадолид исто поради повреда. Само на два натпревара бил на клупа и тоа само во Ла Лига.
На трансфермаркт прати ги тие раб кога те интересираат вакви нешта. Не википедија :D

https://www.transfermarkt.de/lucas-hernandez/leistungsdaten/spieler/281963

Хумелс наводно во Челшит или Тотенхем...

Чим Румениге не демантирал тогаш сериозно размислуваат за него. Е сега сигурно се мислат дали да ја платат таа голема сума за него во јануари или да причекаат летово некој поевтин да соберат (како Павар од Штутгарт) пошо не се навикнати да плаќаат такви суми и ќе им треба подолго време да одлучат. Нормално доколку и Лукас им дал знак дека ќе сака трансфер. Тежок е секогаш првиот чекор кога нешто ново планираш посебно и ако не си навикнат на такво нешто :D
Боа и Хумелс успеаа доста добро до сега да ги убедат и Ули и Румениге сериозно да размислат да го доведат Лукас Ернандез уште во јануари башка и противникот во осминафинале си прави посилен притисок да се реагира уште во јануари за таков играч кој ќе ја освежи добро одбраната. А и таман ќе им олесни за до летово да се сконцентрираат за другите позиции

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom